Vi ønsker alle en god påske! 25% rabat med koden Vi ønsker alle en god påske! 25% rabat med koden Påske25 Gyldig indtil Gyldig indtil

Din indkøbskurv er tom.

Vores Historie

Emma blev grundlagt i Tyskland i slutningen af ​​december 2015, hvor drivkraften er at slippe af med kompleksiteten omkring et madras køb. Målet var at fremstille en madras, der passer til flere krops- og sovetyper, ved kun at bruge kvalitetsmaterialer opnås en fremragende formstabilitet. I dag er virksomheden aktiv i mere end 16 lande verden over og er den mest prisbelønnede madras i Europa. Sammen med vores gunstige kundeforhold kan du sove godt og vide at du har købt en Emma madras.

Emma i Danmark

Emma er stadig nyt på det Danske marked, og vi er kommet for at forenkle og revolutionere, hvordan danskerne køber deres madrasser. Lange og dyre ventetider og komplicerede returprocesser er forbi. Med Emma får du gratis forsendelse og 100 nætter til at prøve madrassen hjemme. Den bliver leveret til dig i en praktisk boks, perfekt til at bære op ad trapper.

Hvordan er madrassen produceret

Udforsk, hvordan din madras går fra idé til virkelighed.

Vores team består af glade og entusiastiske medarbejdere fra alle verdens lande, der arbejder for at gøre dig til en fremragende kundeoplevelse. Vi har vores base i Frankfurt, hvor vores medarbejdere arbejder.
  • 56 Sprog
  • 203 Medarbejdere
  • 24 Gennemsnitsalder
  • 51 Nationaliteter

Bliv en af os

Det er ikke kun Emma der vokser, selv vores koncern Bettzeit vokser og vi søger altid nye motiverede medarbejdere. Bliv en af ​​os!

Karriere
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.