SEPTEMBER UDSALG! 🍃 Op til 47% rabat på vores mest populære størrelser - Slutter om

Din indkøbskurv er tom.

Vores historie

Vores mission er at levere en bedre søvnoplevelse verden over. Emma er grundlagt i Frankfurt am Main, Tyskland i 2015, og har siden formået at udvide til 21 lande fordelt på 5 kontinenter.

Emma Madras som er udviklet af vores prisbelønnede ekspertteam i Tyskland, tilpasser sig optimalt til rygsøjlen ved brug af sin patenterede teknologi. Uanset hvilken position du sover i, giver Emma Madras dig den komfort og støtte, du har brug for til at opnå en bedre nattesøvn.

Ikke alene er vi blevet udnævnt som den hurtigst voksende start-up i Tyskland og Europa, men vi har også vundet flere priser i stort set alle de lande vi er til stede i.

Hos Emma lader vi ikke vores succeser bestemme, når vores arbejde er færdigt. Vi stæber efter at gøre fremskridt i komfort gennem innovation. Med vores on-site state-of-the-art testanlæg kombineret med vores erfarne produktudviklingsteam, giver vi dig den perfekte madras.

Hvordan produceres Emma Madrassen?

Udforsk hvordan din madras går fra ide til virkelighed.

Vores team.

Vores hovedkontor ligger i Frankfurt am Main hvor vores glade og entusiastiske medarbejdere arbejder for at sikre, at du får en fremragende kundeoplevelse.

  • 56 Talte sprog
  • 300+ Medarbejdere
  • 28 Gennemsnitsalder
  • 45 Nationaliteter

Bliv en af os.

Vi leder altid efter talentfulde og motiverede personer. Besøg vores karriereside og bliv en del af os!

Ledige Job
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: