Din indkøbskurv er tom.

Vores Historie

Vores mission er at levere en bedre søvnoplevelse over hele kloden. Emma er grundlagt i Frankfurt, Tyskland i 2015, og har formået at udvide til 17 lande på 3 kontinenter.

Udviklet af vores ekspert og prisbelønnede team i Tyskland, giver Emma Madras optimal spinaljustering gennem sin patenterede teknologi. Uanset din sovende position, giver Emma Madrassen dig den komfort og støtte, du har brug for til en bedre nats søvn.

Ikke alene er vi blevet udnævnt som den hurtigst voksende Start-up i Tyskland og Europa, men vi har også vundet flere priser i næsten hvert enkelt land, vi er til stede i.

Hos Emma lader vi ikke vores succeser bestemme, når vores arbejde er færdigt. Vi stræber løbende på at gøre fremskridt i komfort gennem innovation. Med vores on-site state-of-the-art testanlæg kombineret med vores erfarne produktudviklingsteam, giver vi dig den perfekte madras.

Emma i Danmark

Emma er stadig nye på det Danske marked, og vi er kommet for at forenkle og revolutionere, hvordan danskerne køber deres madrasser. Lange og dyre ventetider og komplicerede returprocesser er forbi. Med Emma får du gratis forsendelse og 100 nætter til at prøve madrassen hjemme.

Hvordan er madrassen produceret

Udforsk, hvordan din madras går fra idé til virkelighed.

Vores hovedkvarter ligger i Frankfurt, Tyskland. Vi har et af de mest internationale teams i denne by, og vi er altid ivrige efter at omfavne nye kulturer, ideer og værdier.
  • 56 Sprog
  • 203 Medarbejdere
  • 26 Gennemsnitsalder
  • 30 Nationaliteter

Bliv en af os

Vi søger altid talentfulde kandidater. Du er velkommen til at kontakte os for at se, om du kan blive medlem af Emma familien. Emma er en del af koncernen Bettzeit, et firma dedikeret til at forbedre søvnkvaliteten

Karriere
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet:

e-maerke