Mis ikke vores Sommer SALG! Lige nu med op til 50% Rabat på ALT! 🌞

Din indkøbskurv er tom.

Vores historie

Vores mission er at levere en bedre søvnoplevelse over hele kloden. Emma er grundlagt i Frankfurt, Tyskland i 2015, og har formået at udvide til 21 lande på fem kontinenter.

Udviklet af vores prisbelønnede ekspertteam i Tyskland, giver Emma Madras optimal rygsøjlejustering gennem sin patenterede teknologi. Uanset hvilken position du sover i, giver Emma Madrassen dig den komfort og støtte, du har brug for til en bedre nats søvn.

Ikke alene er vi blevet udnævnt som den hurtigst voksende start-up i Tyskland og Europa. Vi har også vundet flere priser i næsten hvert enkelt land, vi er til stede i.

Hos Emma lader vi ikke vores succeser bestemme, når vores arbejde er færdigt. Vi stræber løbende efter at gøre fremskridt i komfort gennem innovation. Med vores on-site state-of-the-art testanlæg kombineret med vores erfarne produktudviklingsteam, giver vi dig den perfekte madras.

Emma i Danmark

Emma er stadig nye på det danske marked, og vi er kommet for at forenkle og revolutionere, hvordan danskerne køber deres madrasser. Det er slut med lange ventetider, dyre forsendelser og komplicerede returneringsprocesser. Med Emma får du gratis forsendelse og 100 nætter til at prøve madrassen hjemme.

Hvordan er madrassen produceret

Udforsk, hvordan din madras går fra idé til virkelighed.

Vores hovedkvarter ligger i Frankfurt, Tyskland. Vi har et af de mest internationale teams i denne by, og vi er altid ivrige efter at omfavne nye kulturer, ideer og værdier.
  • 56 Sprog
  • 285 Medarbejdere
  • 26 Gennemsnitsalder
  • 30 Nationaliteter

Bliv en af os

Vi søger altid talentfulde kandidater. Du er velkommen til at kontakte os for at se, om du kan blive medlem af Emma familien. Emma er en del af koncernen Bettzeit, et firma dedikeret til at forbedre søvnkvaliteten

Karriere
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: