Historien om Emma

Max, Grundlægger

For nogle år siden, da Max og hans kæreste flyttede ind i deres første lejlighed, begyndte de at søge efter en ny madras. De troede, at det ville være en hurtig og enkel opgave, men efter en lang dag med at besøge mange madrasforhandlere blev de ganske modløse. Madrasbutikkerne var fyldt til randen med alle tænkelige typer madrasser, og det efterlod Max og hans kæreste meget forvirret. Madrasserne var enten for hårde, for bløde eller bare for dyre.

Efter en lang trættende søgning gav de op og blev offer for en sælger. Det uerfarne unge par endte med at købe en skummadras til overpris. På grund af den høje pris forventede de den bedste kundeservice. Desværre blev hele oplevelsen hurtigt et mareridt.

En lang leveringstid, dårlig kommunikation og en underlig madras efterlod parret med en følelse af skuffelse. Efter et par uger med dårlig søvn besluttede de sig endelig for at returnere madrassen. Som om forløbet ikke var slemt nok, viste det sig at returbetingelserne var meget vanskelige at forstå, og kundeservicen praktisk taget ikke var eksisterende.

Max mente, der burde være en bedre måde. Efter lidt søgning fandt han nogle madrasfirmaer i USA, der tilbød en mere enkel, gennemsigtig og kundeorienteret købsoplevelse. Han blev inspireret og begyndte at udvikle et produkt, der ville appellere til alle. Max og hans team var overbeviste om, at de kunne gøre det bedre end de traditionelle madrasvirksomheder, som allerede var på markedet. De arbejdede utallige timer, og efter omfattende forskning og udvikling kunne de lave en madras, der passer til alle. Det er da, at Emma bliver født.

I dag fortsætter Max og hans team med at stræbe efter excellence, og de arbejder utrætteligt for at give det bedste produkt og den bedste kundeservice.
Vi håber, du nyder Emma så meget, som vi nød at skabe den.
Prøv Emma i dag.

Teamet bagved Emma
Emma

Hannes Hannes COO
Du You Talented Team Member
Hung Hung UI/UX Designer
David David Operations Manager
Philip Philip Customer Happiness Manager
Kate Kate Content Marketing
Jonal Jonal Logistics Lead
Anna Anna Marketing Lead
Nora Nora Customer Happiness Manager

Bliv en del af vores team!

Emma blev grundlagt i 2015 i Frankfurt, Tyskland. Vores firma vokser hurtigt, og vi søger talentfulde folk til at hjælpe os med at udvide.

Ansøg i dag!

Send dit CV i dag.
kontakt@emma-madras.dk
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK