Din indkøbskurv er tom.HandelsbetingelserEmma-madras.dk tilhører Bettzeit-gruppe. Disse vilkår og betingelser er med: Emma Matratzen Gmbh. Wilhelm-Leuschner-Str. 78 60329 Frankfurt am Main Tyskland Organisationsnummer (HRB) 103278. Telefon: 33 65 21 97. Kontakt os på E-mail: Support@emma-madras.dk. Vores kundeservice er klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer i alle hverdage.

Betaling
Vi tilbyder følgende betalingsmetoder: Kreditkort (MasterCard og VisaCard), Paypal og bankoverførsel. OBS: Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Vi vil give dig vores kontooplysninger i ordrebekræftelsen. Betalingen skal ske inden for 10 dage efter modtagelse af ordrebekræftelsen, ellers vil ordren blive annulleret (ingen ekstra omkostninger vil opstå for dig). Bemærk venligst, at vi kun accepterer betalinger fra europæiske konti. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle ekstra omkostninger, der måtte opstå fra din bank. Først når betalingen er modtaget, starter leveringsprocessen og leveringstidspunktet starter. OBS: Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. Den konto, der er knyttet til din betalingsmetode, vil blive debiteret på bestillingstidspunktet. Vi tager ikke kortgebyrer. Alle betalinger vil blive behandlet via en sikker datakryptering, således at ingen af de oplysninger, som kunden leverer, opsnappes af tredjeparter. Det er op til kunden at gemme og udskrive betalingscertifikatet, hvis denne ønsker at bevare transaktionens bankoplysninger. Emma bevarer fuldt ejerskab over de solgte varer, indtil betaling af den samlede pris bestående af varens pris, afgifter, skatter og obligatoriske bidrag.

Levering
Leveringen sker til den adresse, som du har opgivet i købsforløbet. Vi leverer kun til hoveddør. Vi tilbyder gratis levering. Vi kan desværre ikke acceptere ordrer eller fragt til adresser uden for Danmarks grænser. Vi leverer dine varer til dig inden for 1-6 uger fra bekræftelse af dit køb. Leveringstid afhænger af produktets type og størrelse og angives på bestillingstidspunktet.


Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. OBS se også vores 100 dages prøveperiode. Link: 100 dages prøveperiode Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@emma-madras.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. vi arrangerer afhentningen af varen / varerne på det tidspunkt du er enig med, og fra samme adresse som varerne / varerne leveret til. Afhentningen, som vi arrangerer, er helt gratis. I tilfælde af mislykket afhentning kan vi muligvis opkræve ekstraomkostninger op til 500 kr. Visse varer kan returneres med normal post. Dette gælder for: topmadrasser og puder.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. (Gælder kun ved topmadrasser og puder).

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Emma Matratzen GmbH, Wilhelm-Leuschner-Str. 78, 60329 Frankfurt am Main, Tyskland. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

100 dages prøveperiode for Emma-produkter
Du kan teste Emma produkterne i 100 dage for at beslutte om du er tilfreds. Hvis Emma produktet ikke er noget for dig, så kontakt os indenfor 100 dage fra levering på vores mail: support@emma-madras.dk for at arrangerer returnering. Vi beder dig give dig tid til at vænne dig til din nye produkt. Vi anbefaler at du tester Emma-madrassen i minimum 4 uger.

Madrassens Kvalitetsgaranti
Hver Emma madras leveres med en 10 års garanti på madrassens dimensionsstabilitet og holdbarhed. Denne garanti gælder fra den dato, hvor du modtager din nye Emma madras, og gælder for de første 10 års brug. Hvis du har et problem med din madras, der er dækket af 10 års garanti, bedes du kontakte vores kundeservice og sende os billeder af produktet, og vi vil bytte det med en helt ny Emma madras. Garantien dækker: Revner, buler, eller skader på skummet, som er opstået på trods af korrekt brug og korrekt håndtering af madrassen og produktionsskade af lynlås. Garantien gælder ikke for: Personlige komfortpræferencer. Skader forårsaget af, men ikke begrænset til, udskæringer, forbrændinger, væsker eller pletter. Hvis madrassen ikke er købt af en officiel forhandler eller leverandør. Madrasser, der ikke sælges som helt nye og ubrugte. Læs mere https://www.emma-madras.dk/garanti-betingelser/

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Emma Matratzen GmbH, Wilhelm-Leuschner-Str. 78, 60329 Frankfurt am Main, Tyskland Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Emma Matratzen Gmbh og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.emma-madras.dk er Emma Matratzen Gmbh. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: fortrolighedspolitik@emma-madras.dk

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte support@emma-madras.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg www.forbrug.dk. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: Emma Matratzen GmbH Wilhelm-Leuschner-Str. 78 60329 Frankfurt am Main E-mail: Support@emma-madras.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende:

Varer/tjenesteydelser: ____________________________________________

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ___________________________________

Forbrugerens adresse: ____________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.03.2019

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet:

e-maerke