Test Emma i 100 nætter!
Test Emma i 100 nætter!

100 dages prøveperiode

Test Emma i 100 nætter!

Fri fragt
Fri fragt

Din Emma madras vil blive leveret direkte til din dør. Det er selvfølgelig en helt ny madras, og du bliver den første til at sove på den.

100 nætters prøve
100 nætters prøve

Når dit Emma produkt ankommer, vil du have 100 nætter til at afgøre, om det er den perfekte madras til dig. Hvis den virker for dig, beholder du selvfølgelig madrassen.

Sov bedre.
Prøv den nu!

Madrassen Emma

Og hvis den ikke er noget for dig?

Fri retur
Fri returnering

Hvis din Emma viser sig ikke at passe til dig, er du velkommen til at returnere den. Ring blot til os, og vi vil komme og hente den - uden omkostninger.

Återbetalning
Fuld refundering

Vi vil refundere dig det fulde beløb. Der er ingen skjulte omkostninger.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan fungerer forsøgsperioden?

  Det er simpelt. Du kan teste Emma madrassen i 100 dage for at afgøre, om du er tilfreds med vores produkt eller ej. Hvis du indser, at Emma ikke er den rigtige madras til dig, skal du blot kontakte vores kundeservice (support@emma-madras.dk) for at arrangere en afhentningsdato. Vi vil give dig en refusion på 100% af købsprisen. Vi beder dig om at give dig tid til at vænne dig til din nye madras, så vi anbefaler, at du tester Emma i mindst 3 - 4 uger før du sender madrassen tilbage.

 • Skal jeg ikke prøve madrassen før jeg bestiller?

  Vi mener, at vores madrasser giver 99% af vores kunder en exceptionel afslappende og behagelig søvn. Markedet for madrasser er rettet mod at forvirre kunderne med overskydende udbud, aggressive salgs teknikker og høje priser. Vi ønsker at sikre, at din købsoplevelse med os er så enkel og ubekymret som muligt. Derfor tilbyder vi vores kunder mulighed for at teste Emma madrassen i 100 dage uden risiko. Hvis du ikke kan lide den, skal du blot ringe til os, og vi henter den gratis.

 • Hvornår starter prøveperioden?

  Den starter på leveringsdagen. Fra den dag, du modtager din Emma madras kan du helt risikofrit teste den i 100 dage.

 • Skal madrassen blive i plastikfolien under testperioden?

  Nej, vi ønsker, at du får den bedst mulige søvn, og det bør ikke omfatte at sove på støjende plastik. Emma madrassen er vakuumforseglet i plastik og rullepakket til levering. Når du modtager din nye Emma madras, skal du forsigtigt fjerne plastikpakken ved hjælp af vores praktiske skæreværktøj, der er inkluderet i din velkomstpakke. En vejledning til, hvordan du korrekt udpakker din Emma madras findes også i velkomstpakken. Inden for et par minutter vil din madras på magisk vis selvopblæse og være klar til at sove på.

 • Hvordan returnerer jeg min Emma madras inden for prøveperioden?

  Når du vil returnere din Emma madras, skal du blot ringe til vores kundeservice, og vi vil sørge for afhentning. Madrassen vil gratis blive afhentet af vores returpartner. Du modtager en refusion inden for 14 dage efter afhentning.

Har du andre spørgsmål?


Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK