Din indkøbskurv er tom.

100 dages prøveperiode

At prøve en madras i 10 minutter er ikke nok til at vælge en ny madras. Forestil dig, om du kunne prøve madrassen for en dag, gør vi noget endnu bedre. Vi lader dig prøve madrassen i 100 nætter. Hvis du ikke er tilfreds, får du pengene tilbage.

Fri fragt

Ved køb af din Emma Madras fragter vi den gratis hele vejen til dig. Vi arbejder med GLS og DPD samt deres samarbejdspartnere i Danmark for at få madrassen hjem til dig så hurtigt som muligt.

100 dages prøveperiode

Vi giver dig 100 dages åbent køb eller rettere 100 nætters prøveperiode. På denne måde kan du lære madrassen bedre, og din krop har brug for 4-6 uger for at vænne sig til en ny madras. Det er nok tid til at forelske sig i Emma madrassen.

Hvis madrassen ikke passer

Fri retur

Hvis du ikke er tilfreds med madrassen, kan du kontakte vores kundeservice for at arrangere retur inden for 100 dage fra det tidspunkt madrassen blev leveret til din adresse. Vi kommer og henter madrassen for dig, helt gratis.

Fuld refundering

Hvis du ikke er tilfreds, får du pengene tilbage fra dit køb. Ingen ekstra omkostninger.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan virker den 100 dages prøveperiode?

  Det er simpelt. Du kan teste Emma madrassen i 100 dage for at beslutte, om du er tilfreds med vores produkt. Hvis du indser at Emma madras ikke er den rigtige madras for dig, skal du bare kontakte kundeservice på e-mail (support@emma-madras.dk) for at arrangere returnering. Vi vil refundere hele beløbet. Vi beder dog om at give dig tid til at vænne dig til din nye madras, derfor anbefaler vi at du tester Emma madrassen i mindst 3 - 4 uger før du vælger at returnere den.

 • Skal jeg ikke prøve madrassen før jeg køber den?

  Vi mener, at vores madrasser giver en exceptionelt afslappende og behagelig søvn til 99% af vores kunder. Madrassen er rettet mod at vi ønsker at sikre, at din købsoplevelse med madrassen vil være så enkel og let som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi vores kunder muligheden for at teste Emma madrassen i 100 dage uden risiko. Hvis du ikke nyder det, skal du bare ringe til os, og vi afhenter madrassen igen, helt gratis.

 • Hvornår starter prøveperioden?

  Fra dagen hvor du modtager din Emma madras kan du teste den risikofrit i 100 dage.

 • Er madrassen nødt til at blive i plastikken under prøveperioden?

  Nej. Vi ønsker at du får den bedste søvn og det er ikke muligt ved at sove på larmende plast. Emma madrassen er vakuum pakket i plastik og emballeret for levering til dit hjem. Ved modtagelsen af din nye Emma madras, skal du forsigtigt fjerne plastikken med vores skæringsværktøj, som du finder i velkomstpakken. Pakken indeholder også en brugsansvisning til, hvordan du pakker din Emma madras ud. Inden for få minutter vil madrassen på magiskvis folde sig ud og være klar til brug.

 • Hvordan returnerer jeg min Emma madras i testperioden?

  Hvis du i løbet af dine 100 dage prøveperiode beslutter dig for at returnere din vare, bedes du kontakte vores kundeserviceafdeling for at arrangere tid og dato for afhentning af madrassen. Husk at kontakte os i god tid og give de nødvendige oplysninger som navn, ordrenummer og adresse. Afhentningen udføres derefter af vores samarbejdspartnere uden omkostninger. Refunderingen kan tage op til 14 arbejdsdage efter retur.

Udforsk Emma madras

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet:

e-maerke