10 Jahre Garantie
10 Jahre Garantie

Garanti

Kvalitetsgaranti

Hver Emma madras leveres med en 10 års garanti på madrassens dimensionsstabilitet og holdbarhed. Denne garanti gælder fra den dato, hvor du modtager din nye Emma madras, og gælder for de første 10 års brug. Vilkår og betingelser gælder.

Hvis du har et problem med din madras, der er dækket af 10 års garanti, bedes du kontakte vores kundeservice og sende os billeder af produktet, og vi vil bytte det med en helt ny Emma madras.

  Garantien dækker...
 • ... revner, buler, eller skader på skummet, som er opstået på trods af korrekt brug og korrekt håndtering af madrassen.
 • ... produktionsskade af lynlås.
 

Sov bedre.
Prøv den nu!

Zur Matratze Se madrassen

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er strukturen af Emma madrassen?

  Emma madrassen passer perfekt tilenhver sovende stilling (side, mave og på ryggen) og uanset kropsvægt. Materialerne i madrassen giver den nødvendige støtte samt trykaflastning for din bedste nattesøvn.

  • Et innovativt Airgocell® (2 cm) giver trykaflastning støtte.
  • Det viskoelastiske skum (4 cm) sikrer komfort og tilpasningsevne.
  • Støttende koldskum (17 cm) sikrer, at du får mest mulig støtte. Komfort / skulderzoner giver optimal lindring af rygsøjlen.
 • Hvad gør Emma madrassen unik?

  Emma forener alle sine komponenter til en af de mest behagelige madrasser. Det innovative design giver en optimal oplevelse, uafhængig af krop og søvntype. Sammensætningen af materialer af høj kvalitet giver en meget progressiv og elastisk synkning. Dette sikrer en ideel og individuel tilpasning til din krop. Din rygsøjle forbliver lige, og madrassen giver dig den nødvendige støtte og høj komfort.

 • Hvordan fungerer leveringsprocessen?

  Efter at Emma er ruææet, forseglet og pakket som de sidste produktionstrin, er den klar til at blive sendt til dig. Vi sender Emma med GLS. Du modtager forsendelsesbekræftelsen via e-mail, når madrassen er på vej til dig.

 • Hvordan fungerer prøveperioden på 100 dage?

  Det er meget nemt. Du kan prøve Emma madrassen i 100 dage og afgøre, om den er perfekt til dig. Hvis du beslutter, at Emma madrassen ikke er den rigtige madras til dig, skal dublot kontakte vores kundeservice (support@emma-madras.dk), og vi vil få din madras afhentet og vil også refundere dig 100% af købsprisen. Bemærk dog, at din krop har brug for envis tilpasningstid for en ny madras. Derfor anbefaler vi, at du tester Emma mindst 3-4 uger.

 • Hvilken slags sengeramme skal jeg bruge med Emma madrassen?

  Emma madrassen er velegnet til alle sengerammer. Den kan også ligge på enhver overflade, selv gulv.

Har du andre spørgsmål?


Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK