Bedste madras - Emma erobrer Europa

Emma Madrassen er på markedet i 13 europæiske lande og har allerede vundet 6 priser af uafhængige organisationer, både for madrassens kvalitet, men også for service. Vi har overhalet andre producenter, såsom Auping, Tempur og Ikea.

Emma Madrassen
Bedste madras i Europa
 

Emma Madras er bedst i test!

Holland

I Holland har Emma Madrassen vundet titlen som den bedste madras og har særligt imponeret med madrassens holdbarhed og support. Emma blev testet af Consumentenbond, den største forbrugerorganisation i Holland, og fik tildelt titlen som den bedste madras i marts, maj og august 2017, samt igen i januar 2018. Se resultaterne af Consumentenbond Madrass-testen på deres hjemmeside. Her vil du finde mere information om testen og organisationen selv.

Læs mere

Portugal

Emma Madrassen vandt titlen som den bedste madras af DECO PROTESTE! DECO PROTESTE er den største forbrugerorganisation i Portugal med mere end 470.000 medlemmer. DECO PROTESTE har i de sidste 25 år forsvaret forbrugernes interesser og grundlæggende rettigheder i Portugal.

Læs mere

Italien

I Italien scorede Emma Madrassen usædvanligt godt i testene på kropssupport, holdbarhed og åndbarhed. Organisationen Altroconsumo gav Emma 80/100 point, hvilket var den højeste score i testen! Altroconsumo testede både Memory Foam såvel som latex og lommefjedermadrasser i deres tester. Emma scorede bedre end 49 italienske madras mærker.

Læs mere

Belgien

Emma Madrassen var testvinderen i Belgien og modtog 5 ud af 5 stjerner i punktelasticitets- og holdbarhedstesten . Prøven var opdelt i tre hovedpunkter; holdbarhed, ændring i højde og hårdhed, og ændring i kropssupport. Emma Madrassen scorede det maksimal antal point i alle tre kategorier! Vurderingerne blev givet af Test-Aankoop, og med disse resultater scorer Emma bedre end alle konkurrenterne, herunder Ikea!

Læs mere

Produit de l'année Frankrig

Emma Madrassen blev tildelt “bedst-i-test” blandt Memory Foam-madrasser af den franske organisation L'UFC-Que Choisir. Emma scorede 15 ud af 20 mulige point! Der var 24 forskellige madrasser i Memory Foam-kategorien og Emma var den bedste! Den anvendte madras var 140x200cm størrelse. L'UFC-Que Choisir har eksisteret siden 1951, med hovedformålet at informere franske forbrugere om producenter og give anbefalinger på forskellige produkter.

Læs mere

Hvorfor er Emma Madrassen den mest prisvindende madras i Europa?

Super support
Emma Madrassen giver super support til alle kropstyper . Dette er vigtigt for forebyggelse af ryg- og nakkesmerter , et hyppigt problem for madrasser af lavere kvalitet. Emma giver en behagelig nats søvn gennem brug af højkvalitets koldskum, kombineret med de øverste lag af Memory Foam og Airgocell ® skum.
Lang levetid
Emma scorer konsekvent højt på holdbarhedsprøver, hvilket sikrer en langvarig madras . Vores højeste skumkvalitet sikrer en lang levetid, med bibeholdt support i flere år. Emma er derfor et ‘best buy’ til forbrugere, der ikke ønsker at købe en ny madras hvert andet år. På grund af vores høje kvalitet, tilbyder vi 10 års garanti til vores madras.
Gode kundevilkår
Emma's attraktive vilkår sikrer, at du ikke behøver at tænke over dit køb i særlig lang tid. For eksempel tilbyder vi en 100 nats prøveperiode i eget soveværelse, 10 års garanti og ikke mindst, gratis levering og returnering . Vi mener, at det er vigtigt for dig at kunne prøve madrassen i et par uger i dit eget soveværelse, også fordi at din krop har behov for længere tid til at vænne sig til en ny madras. Med Emma kan du nemt købe madrassen online risikofri uden at skulle gå til butikken. Det viser, at det at købe en god madras, ikke er kompliceret overhovedet!

Smart designet til bedre søvn.

Emma Madrassens design består af tre lag velvalgt skum, hvoraf toplaget er et slidstærk skumlag, der er åndbart og former sig efter din krop. Emma Madrassen passer til alle senge og kræver ikke nødvendigvis en topmadras.

Madrassen Emma
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Åndbart betræk
  Materialet er designet til at regulere fugtigheden. På denne måde, vil din madras aldrig være klæbrig. Overfladen er elastisk til at forme sig efter madrassen i brug. Betrækket kan tages af og vaskes, så du behøver ikke andet til at holde det rent.
 • Punktelastisk med Airgocell®®
  Airgocell® -skum garanterer en bedre nattesøvn. Strukturen giver dig konstant support, mens den holder dig kølig og tør.
 • Trykaflastende Memory Foam
  Madrassens midderste lag af hukommelseskum er perfekt til at fordele din vægt og reducere belastningen på din krop. Skummet gør madrassen mere behagelig mens du sover, uden at blive forstyrret af din partners bevægelser.
 • Koldskum, der giver støtte
  Koldskummet holder rygraden horizontal ved at yde støtte på de nødvendige områder. Skummet er fleksibelt, så du kan sove i den stilling, der er mest naturlig for din krop, uanset om du sover på siden, ryggen eller på maven.
 • Holdbart underbetræk med håndtag.
  Den mørkegrå side af betrækket giver god ventilation og har et elegant design. Takket være det materialet, kan madrassen sidde fast på alle typer overflader. Derfor er det anvendeligt på både boxmadras, lamellbund, gulv, osv.

Hollandske Consumentenbonds test

Totale resultat (Bedst i test) 7,7
Levetid (holdbarhed) (40%) 9,3
Åndbarsevne (10%) 7,1
Resistans (6%) 9,6
Afvejning efter brug (6%) 8,2
Håndtering (2%) 7,7
Support for dem, der sover på ryggen (18%) 7,0

Let (6,7)
Tung (7,2)

Support for dem, der sover på siden (18%) 6,2

Let (6,7)
Tung (5,9)

Slutsresultatet
7,7
Konkurrenter till Emma Madrassen
 
Auping Maestro
 
Matt
The Bachelor
 
Tempur
original breeze
 
Bruno
Bruno matras
 
Simba
Simba matras
 
Eastborn
Sprint
 
IKEA
Hokkasen
Emma madrass erbjuder ultimat hållbarhet

Bæredygtighed

Madrassens modstand og holdbarhed testes med en 140 kg rulle, som placeres 30.000 gange på madrassen.
Testen er designet til at simulere den gennemsnitlige brug af madrassen i 8-10 år. Det estimerer hvor meget madrassen taber af dens hårdhed, og om den giver kroppen den rette støtte. Emma Madrassen bestod alle prøver og modtog i alt 9,3 point.

Läs mer

Madrass ned bättre ventilation

Ventilation

Ventilation og isolering blev testet ved hjælp af et klimakammer, der simulerende forskellige mulige klimaforhold (normal og ekstrem).
En gennemsnitlig person danner en ½ L sved per nat. At have en velventileret madras er derfor vigtigt for at holde sengen frisk i længere tid. Jo mere fugt madrassen absorberer, samt luft der kan strømme igennem, desto bedre er ventilationen. For at forbedre luftventilationen, er Emma Madrassen designet med et skum, der har åbne porer, samt med et betræk der er åndbart.

Læs mere

Hur bra stöd Emma madrass ger kroppen.

Support

Consumentenbond tester madrassens evne til at støtte både mennesker, der er lave og lette, såvel som høje og tungere. En topmadras er ikke påkrævet for at have den optimale støtte.
I Consumentenbond’s test undersøgte de fysikken gennem en række sensorer, placeret på toppen og på siden af madrassen. Sensorerne måler mængden af støtte til hoved, nakke, skuldre, lænder, hofte, lår og hæl.

Læs mere

Emma utses till testvinnare.

Bedst i test

Consumentenbond udpeger en vinder blandt madrasserne med de bedste testresultater.
Blandt deltagerne i testen var madrasser med varieret kvalitet, prisklasse og af forskellige producenter. De største producenter tester ofte flere af deres madrasser, såvel som af forskellige organisationer. Consumentenbond vælger en madras til "bedst-i-test" og en anden til "det bedste køb”, hvor det bedste køb normalt er en madras med en lavere pris. Den mest populære madras er normalt dyrere. Emma Madrassen er en af de billigste madrasser til at vinde bedst-i-test af Consumentenbond.

Læs mere

Sov bedre.
Prøv Emma nu!

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK