🌞 Sensommersalg 20% rabat på hele sortimentet med koden 🌞 Sensommersalg 20% rabat på hele sortimentet med koden Sensommer Vi lader sommerdrømmen fortsætte!

Din indkøbskurv er tom.

Mest prisbelønnet madras i Europa

Højdepunkter fra vores succes

Europa's mest prisbelønnet madras

Emma madras vandt Bedst i Test blandt memory foam madrasser.

Élu produit de l'Année, Forbrugerorganisation, Frankrig, 2018.

Prisbelønnet komfort

Emma madras er Testvinder i Belgien og modtog 5 ud af 5 stjerner i punktelasticitet og holdbarhedstest.

Test Aankoop, Testorganisation, Belgien, 2017, 2018.

Europa's mest prisbelønnet madras

Emma madras vandt Bedst i Test, blandt 52 testede madrasser udfra komfort, materialer og holdbarhed.

Deco Protest, Forbrugerorganisation, Portugal, 2017.

Prisbelønnet komfort

"Ekstraordinært! Det er den højeste scorende madras, vi har testet i år."

Which? Forbrugerorganisation, Storbritannien, 2018.

Europa's mest prisbelønnet madras

Vandt Bedst i Test blandt 50 testede madrasser udfra kropstøtte, komfort og holdbarhed.

Altroconsumo, Forbrugerorganisation, Italien, 2017, 2018.

Hvordan er madrassen testet?

 • Support

  Consumentenbond tester madrassens evne til at støtte både mennesker, der er lave og lette, såvel som høje og tungere. En topmadras er ikke påkrævet for at have den optimale støtte. I Consumentenbond’s test undersøgte de fysikken gennem en række sensorer, placeret på toppen og på siden af madrassen. Sensorerne måler mængden af støtte til hoved, nakke, skuldre, lænd, hofte, lår og hæl.

 • Holdbarhed

  Madrassens modstand og holdbarhed testes med en 140 kg rulle, som placeres 30.000 gange på madrassen. Testen er designet til at simulere den gennemsnitlige brug af madrassen i 8-10 år. Det estimerer hvor meget madrassen taber af dens hårdhed, og om den giver kroppen den rette personlige støtte.

 • Ventilation

  Ventilation og isolering blev testet ved hjælp af et klimakammer, der simulerende forskellige mulige klimaforhold (normal og ekstrem). En gennemsnitlig person danner en halv liter sved per nat. At have en velventileret madras er derfor vigtigt for at holde sengen frisk i længere tid. Jo mere fugt madrassen absorberer, samt luft der kan strømme igennem, desto bedre er ventilationen. For at forbedre luftventilationen, er Emma Madrassen designet med et skum, der har åbne porer, samt med et betræk der er åndbart.

 • Formstabilitet

  Emma madrass er blevet rost for sin formstabilitet og sover du med en partner kan du glæde dig over at madrassen ikke overfører bevægelser gennem madrassen. Din partner og dig kan derfor sove roligt under hele natten.

 • Bevægelse

  Emma madras lader dig ikke synke ned i madrassen, så du ikke kan bevæge dig om natten. Vi er blevet rost for Emmas madras, så du kan bevæge dig under din søvn uden nogen hindring.

Udforsk Emma madras

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: