Din indkøbskurv er tom.

Emmas spørgsmål formular

Ofte stillede Spørgsmål

Dette er en sektionen med ofte stillede spørgsmål. Klart og kortfattet om, hvad du kan finde her.

 • Hvad er Emma madrassen lavet af?

  Emma madrassen består af tre forskellige lag. Airgocell® skum (4 cm) har åbne porer struktur og giver behagelig ventilation imens den holder dig afkølet, selv på varme nætter. Det viskoelastiske memory foam (3 cm) sikre optimal trykaflastning og former sig efter kroppen. HRX-skum (16 cm) er fundamentet og supporten for madrassen.

 • Hvordan kan madrassen passe til alle?

  Vi har i lang tid arbejdet hårdt for at finde den bedste struktur til vore Emma madras, og vi har fundet den mest optimale balance mellem support og komfort. De fleste af vores kunder er yderst tilfreds med vores Emma madras, men selvfølgelig er der også nogle få undtagelser. Der vil altid være nogen som foretrækker at sove på en hård overfalde eller på en blødere overflade. Det er præcis derfor, vi tilbyder vores 100 dages prøveperiode, så du selv har muligheden for at afgøre om Emma madrassen er noget for dig.

 • Hvordan bliver Emma madrassen afsendt?

  I den sidste del af produktionen bliver Emma madrassen rullet og vakuumpakket, nu er den helt nye madras klar til at blive afsendt. Vi sender madrasserne med GLS eller DPD. Du vil modtage en bekræftelses på e-mail, som viser at din ordre er blevet afsendt. Desværre er det ikke muligt at angive den præcise dato, da vores transport firma har ruter, hvilket vil afhænge af din beliggenhed. Det vil være muligt at specificere din leveringsdato.

 • Hvordan virker den 100 dages prøveperiode?

  Vi anbefaler at du udnytter vores tilbud om at prøve madrassen i 100 dage, så du kan være helt sikker på at en Emma madras passer perfekt til dig. Hvis du ikke finder Emma madrassen behagelig i prøveperioden, skal du kontakte vores kundeservice og vi arrangerer returnering uden ekstra omkostninger. Det efterfølgende trin er, at vi kontakter vores fragt partner, og arrangerer afhentning af madrassen, og hvor du bekræfter opsamlingstidspunktet. Så snart returneringen er modtaget, vil vi iværksætte din refundering. Vær venligst opmærksom på, at refunderingen kan tage op til 2 uger, afhængig af hvilken betalingsmetode du har benyttet.

 • Behøver Emma madrassen en speciel lamelramme?

  Madrassen kan lægges på alle overflader. Den kan anvendes på gulvet, på en elevationsseng eller på en lamelramme. Emma er en madras som passer til alle livsstile. Den vigtigste ting er, at overfladen er ren og tør. Hvis en lamelramme bliver anvendt, burde distancen mellem lamellerne ikke være større end 5 cm.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet:

e-maerke