Lige nu 1.000,00 kr rabat på Emma madrassen! Lige nu 1.000,00 kr rabat på Emma madrassen! Emma1000 Gyldig indtil Gyldig indtil

Din indkøbskurv er tom.

Emma Topmadras

4.8
Emma Topmadras er det ideelle supplement til din madras og seng. Gennem sine to vendbare sider kan den perfekt tilpasse sig til individuel komfort. På udkig efter en hård eller blød topmadras, så er Emma det perfekte valg for dig.
Emma Topmadras
4.8
Emma Topmadras er det ideelle supplement til din madras og seng. Gennem sine to vendbare sider kan den perfekt tilpasse sig til individuel komfort. På udkig efter en hård eller blød topmadras, så er Emma det perfekte valg for dig.

Leveringstid: 4 - 5 Uger

2.399,00 kr
Inklusiv 25% moms

100 nætters prøveperiode

Vi ved at 10 minutter ikke er længe nok for at afgøre topmadrassens kvalitet og komfort. Køb bedste topmadras fra Emma madras, vi tilbyder dig 100 nætter hvor du kan prøve madrassen i fred og ro hjemme i dit eget soveværelse.

10 års garanti

Vi er så overbeviste om, at vores topmadras er af højeste kvalitet, at vi tilbyder alle vores kunder en 10 års garanti, når man køber en ny topmadras hos os.

Fri fragt og retur

Ved køb af din Emma topmadras fragter vi den gratis hele vejen til din adresse. Om du mod forventning ikke er tilfreds med din madras, kontakt os så afhenter vi den hjemme hos dig. Selvfølgelig behøver du ikke pakke den tilbage i boksen igen.

En topmadras - To verdener

Emma Topmadras er et vidunder. Den virker perfekt, selvom om din madras føles for hård eller for blød. På grund af de to fundamentalt forskellige skumlag kan topmadrassen tilpasse sig hver sovende stilling og kropsform. Vi anbefaler at sove med topmadrassen på begge sider og dermed identificere hvilken side der passer dig bedst. De to separate skumlag komplementerer hinanden perfekt, så topmadrassen fungerer for alle, uafhængig sovestilling eller kropstype. Derudover er topmadrassen super let og kan tages med overalt.

Bedst kvalitet og materiale

Åndbart betræk

Det bløde betræk som er gjort af klimareulerings fibre, regulerer et optimalt soveklima og giver dig en afslappet nattesøvn på din topmadras.

Vendbar

Emma Topmadras er opbyggt, så du kan vende den rundt for at vælge hvilken side som passer dig bedst. Hvis du vil have en fast, stærk støttende topmadras, skal du have HRX-laget øverst. I stedet, hvis du sætter pris på en smule blødere topmadras, skal du have Airgocell-laget øverst.

Fyldning af højeste kvalitet

Den unikke kombination af HRX-skum og Airgocell-skum giver dig følelsen som om du skulle sove på skyer, samtidig med at du støtter din krop.

Det lille ekstra som giver dig en uforglemlig søvn

Vidunderlig blød og vaskbar

Topmadrassen er lavet af en speciel fiber, der virker fugtregulerende. Denne fiber reducerer fugtigheden, hvilket giver dig en god tør følelse selv under de varmeste nætter. Dækket er også elastisk, hvilket gør det tilpas og sikrer den bedste komfort.

Stærk, støttende og stabiliserende

Det specielle HRX-skum giver den nødvendige støtte til din krop, og fordeler optimalt trykket fra din krop. Dette lag virker stabiliserende og udjævning, og dem som kan lide deres Emma Topmadras fastere bør have denne side opad.

Punktelastisk og åndbar

Airgocell®skummet - som også anvendes i Emma madrassen - giver den ultimative komfort gennem sin punktelasticitet, som gør det muligt at komprimere en zone uden at påvirke resten af madrassen. Materialet har også luftporer, der gør det åndbart og hjælper madrassen med at holde sig kølig hele natten.

Produktdetaljer

 • Konstruktion og materialer

  Todelt konstruktion

  • Airgocell® skum
  • HRX-skum

  Betræk

  Et aftageligt og vaskbart betræk, som består af 98% polyester og 2% elastan.

 • Størrelser og vægt
  80 x 200 x 5 cm
  5 kg
  90 x 200 x 5 cm
  7 kg
  100 x 200 x 5 cm
  9 kg
  180 x 200 x 5 cm
  15 kg
  200 x 200 x 5 cm
  16kg
  140 x 200 x 5 cm
  11kg
  160 x 200 x 5 cm
  13kg
 • Fragtinformation
  • Vi sender topmadrassen til Danmark med fri fragt og retur.
  • Topmaddrassen leveres med DPD og GLS samt deres respektive samarbejdspartnere.

Emmas løfte

En bekymringsløs søvnoplevelse.

Hvad betyder en bekymringsløs søvn for os: Når du bestiller din topmadras leveres den direkte hjem til dig. Det spiller ingen rolle om det er en madras, topmadras eller pude. Vi vil give dig de bedste forudsætninger for din bedste søvn.

100 nætters prøveperiode

Vi ved at 10 minutter ikke er længe nok for at afgøre topmadrassens kvalitet og komfort. Køb bedste topmadras fra Emma madras, vi tilbyder dig 100 nætter hvor du kan prøve topmadrassen i fred og ro hjemme i dit eget soveværelse.

Fuld refundering

Vi vil refundere dig det fulde beløb. Der er ingen skjulte omkostning.

Fri fragt og retur

Ved køb af din Emma topmadras fragter vi den gratis hele vejen til din adresse. Om du mod forventning ikke er tilfreds med din topmadras, kontakt os så afhenter vi den hjemme hos dig uden ekstra omkostninger.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.