🌞 Sensommersalg 20% rabat på hele sortimentet med koden 🌞 Sensommersalg 20% rabat på hele sortimentet med koden Sensommer Vi lader sommerdrømmen fortsætte!

Din indkøbskurv er tom.

Emma Topmadras

4.76
Emma Topmadras er det perfekte supplement til din madras eller seng. Gennem sine to vendbar sider HRX-skum og Airgocell® skum, kan den tilpasse sig perfekt til din krop.
Emma Topmadras
Emma Topmadras er det perfekte supplement til din madras eller seng. Gennem sine to vendbar sider HRX-skum og Airgocell® skum, kan den tilpasse sig perfekt til din krop.

Leveringstid: 2 - 10 Arbejdsdage

2.399,00 kr
Inklusiv 25% moms

100 nætters prøveperiode

Vi ved at 10 minutter ikke er længe nok for at afgøre topmadrassens kvalitet og komfort. Køb bedste topmadras fra Emma madras, vi tilbyder dig 100 nætter hvor du kan prøve madrassen i fred og ro hjemme i dit eget soveværelse.

10 års garanti

Vi er så overbeviste om, at vores topmadras er af højeste kvalitet, at vi tilbyder alle vores kunder en 10 års garanti, når man køber en ny topmadras hos os.

Fri fragt og retur

Ved køb af din Emma topmadras fragter vi den gratis hele vejen til din adresse. Om du mod forventning ikke er tilfreds med din madras, kontakt os så afhenter vi den hjemme hos dig. Selvfølgelig behøver du ikke pakke den tilbage i boksen igen.

En topmadras - To verdener

Takket være de to fundamentalt forskellige skumlag kan madrassen tilpasse sig til hver sovende stilling og kropsform. Vi anbefaler at du sover med HRX-skummet og Airgocell®-skumet øverst. Når du har testet din topmadras, kan du vælge hvilken side der er bedst.

Bedste kvalitet og materialer

Åndbart betræk

Den bløde bestræk omkring madrassen regulerer temperaturen for et optimalt soveklima. Vores topmadras er lavet af polyester og elastan. Betrækket kan fjernes og vaskes i vaskemaskinen.

Vendbar

Emma topmadras er opbygget, så du kan vende den afhængigt af hvilken side der passer dig bedst. Hvis du vil have en solid, stærk støttende madras, skal du have HRX-laget øverst. Hvis du i stedet sætter pris på en lidt blødere madras, med en fjerlignende følelse, skal du have Airgocell-laget øverst.

Fyldning af højeste kvalitet

Den unikke kombination af HRX skum og Airgocell skum giver en topmadras, der skaber en følelse af at sove på skyer, samtidig med at kroppen får optimal støtte. HRX- og Airgocell®-skummet er certificeret med OEKO-TEX® Standard 100, Klasse 1.

Det lille ekstra som giver dig en uforglemlig søvn

Blødt og vaskbart betræk

Topmadrassens betræk er lavet af en særlig fiber, som er fugtregulerende. Denne fiber reducerer fugtigheden, hvilket giver dig en god følelse selv under de varmeste nætter. Betrækket er også elastisk, hvilket gør det tilpasser sig og sikrer den bedste komfort, når du ligger på Emma topmadrassen.

Stærk, støttende og stabiliserende

Topmadrassen består af det specielle HRX-skum, der giver den nødvendige støtte til din krop. Skummet fordeler også trykket fra din krop på en optimal måde. Dette lag er stabiliserende og trykaflastende. Enhver, der kan lide en fastere madras skal have denne side op.

Punktelastisk og åndbar

Airgocell®skummet - som også anvendes i Emma madrassen - giver den ultimative komfort gennem sin punktelasticitet, som gør det muligt at komprimere en zone uden at påvirke resten af madrassen. Materialet har åbne luftporer, der gør det åndbart og hjælper madrassen med at holde sig kølig under hele natten.

Produktdetaljer

 • Konstruktion og materialer

  Todelt konstruktion

  • Airgocell® skum
  • HRX-skum

  Betræk

  Et aftageligt og vaskbart betræk, som består af 98% polyester og 2% elastan.

 • Størrelser og vægt
  80 x 200 x 5 cm
  5 kg
  90 x 200 x 5 cm
  7 kg
  100 x 200 x 5 cm
  9 kg
  180 x 200 x 5 cm
  15 kg
  200 x 200 x 5 cm
  16kg
  140 x 200 x 5 cm
  11kg
  160 x 200 x 5 cm
  13kg
 • Fragtinformation
  • Vi sender topmadrassen til Danmark med fri fragt og retur.
  • Topmaddrassen leveres med DPD og GLS samt deres respektive samarbejdspartnere.

Emmas løfte

En bekymringsløs søvnoplevelse.

Hvad betyder en bekymringsløs søvn for os: Når du bestiller din topmadras leveres den direkte hjem til dig. Vi vil give dig de bedste forudsætninger for en uforglemmelig søvn.

100 nætters prøveperiode

Vi ved at 10 minutter ikke er længe nok for at afgøre topmadrassens kvalitet og komfort. Køb bedste topmadras fra Emma madras, vi tilbyder dig 100 nætter hvor du kan prøve topmadrassen i fred og ro hjemme i dit eget soveværelse.

Fuld refundering

Vi vil refundere dig det fulde beløb. Der er ingen skjulte omkostning.

Fri fragt og retur

Ved køb af din Emma topmadras fragter vi den gratis hele vejen til din adresse. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med din topmadras, kontakt os så afhenter vi den hjemme hos dig uden ekstra omkostninger.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: