• Emma Matratze Topper Seitenansicht
 • Emma Matratze Topper Kante Detail
 • Emma Matratze Topper Detail Reißverschluß

Emma Topmadras

Emma Topmadras er det ideelle supplement til din madras og seng. Gennem sine to vendbare sider kan den perfekt tilpasse sig til individuel komfort. På udkig efter en hård eller blød topmadras, så er Emma det perfekte valg for dig.
2.399,00 kr
Inklusiv 25% moms

Leveringstid: 3 - 4 Uger

100 nætters prøveperiode 100 nætters risikofri prøve

Vi tror 10 minutters test i en butik ikke er nok til at vide, om en topmadras passer dig. Derfor kan du teste Emma Topmadras hjemme risikofrit i 100 nætter.

pengene tilbage Pengene tilbage garanti

Hvis du ikke er tilfreds med produktet får du pengene tilbage. Helt uden skjulte omkoskninger eller gebyrer.

Topmadras med fri fragt og retur Fri fragt og retur

Hvis Emma Topmadrassen ikke passer dig, kan du returnere den uden ekstra omkosninger.

En topmadras - To verdener

Emma Topmadras er et vidunder. Den virker perfekt, selvom om din madras føles for hård eller for blød. På grund af de to fundamentalt forskellige skumlag kan topmadrassen tilpasse sig hver sovende stilling og kropsform. Vi anbefaler at sove med topmadrassen på begge sider og dermed identificere hvilken side der passer dig bedst. De to separate skumlag komplementerer hinanden perfekt, så topmadrassen fungerer for alle, uafhængig sovestilling eller kropstype. Derudover er topmadrassen super let og kan tages med overalt.

Emma Topmadras med understøttende Hypersoftskum Emma Topmadras bertæk klimaregulerende og elastisk Emma Topmadras Viscolag
 • Punktelastisk og åndbar

  Airgocell®skummet - som også anvendes i Emma madrassen - giver den ultimative komfort gennem sin punktelasticitet, som gør det muligt at komprimere en zone uden at påvirke resten af madrassen. Materialet har også luftporer, der gør det åndbart og hjælper madrassen med at holde sig kølig hele natten.

   
 • Stærk, støttende og stabiliserende

  Det specielle HRX-skum giver den nødvendige støtte til din krop, og fordeler optimalt trykket fra din krop. Dette lag virker stabiliserende og udjævning, og dem som kan lide deres Emma Topmadras fastere bør have denne side opad.

   
 • Vidunderlig blød og vaskbar

  Topmadrassen er lavet af en speciel fiber, der virker fugtregulerende. Denne fiber reducerer fugtigheden, hvilket giver dig en god tør følelse selv under de varmeste nætter. Dækket er også elastisk, hvilket gør det tilpas og sikrer den bedste komfort.

   
Ekstra oplysninger
Størrelse og vægt
80x200x6 cm5 kg 90x200x6 cm7 kg 100x200x6 cm9 kg 140x200x6 cm11 kg 160x200x6 cm13 kg 180x200x6 cm15 kg 200x200x6 cm16 kg
Struktur To forskellige lag af Airgocell- og HRX-skum
Et aftageligt og vaskbart betræk, som består af 98% polyester og 2% elastan.
Certifiering Emma Topmadras opnår fuldt ud OEKO-TEX Standard 100, Klasse 1 (16.0.9305), som er den højeste standard, hvilket betyder at den også er beregnet til babyer.
Fragtomkostninger Fri fragt og retur.
Fragtinformation Fri fragt for alle vores leverancer. Fragten sker med DPD/Post Nord. Når din bestilling kommer hjem, bedre vi dig om at gemme original emballager. Hvis du vil returnere Emma Topmadrassen kan du nemt pakke ind i den originale pakke.

Det perfekte supplement til hver madras

Emma Topper åndbar, adaptiv, vendbar
Ventileret
Hver nat udskiller din krop sved. Derfor ånder Emma Topmadras godt. På denne måde kan din krop slippe af med overskydende varme i løbet af natten, mens du holder et godt og tørt soveklima.
Adaptivt
På grund af millimeternoga-tilpasningen understøtter Emma Topmadras dit hoved- og akseparti optimalt. Gennem de forskellige skumlag, og de innovative Airgocell- og HRX-skumlag tilpasser Emma Topmadras til hver kropstype og soveposition.
Vendbar
Emma Topmadras er opbyggt, så du kan vende den rundt for at vælge hvilken side som passer dig bedst. Hvis du vil have en fast, stærk støttende topmadras, skal du have HRX-laget øverst. I stedet, hvis du sætter pris på en smule blødere topmadras, skal du have Airgocell-laget øverst.

Unik og af højeste kvalitet

Åndbar topmadras betræk Et åndbart cover

Emmas cover med klimaregulerings fibre, giver dig en kølig og afslappet nats søvn.

Emma Topmadras lynlås Easy-Zip lynlås

Gennem vores lynlåssystem kan du problemfrit tage overtrækket af når du vil. Overtrækket er vaskbart.

Top fornemmelse med Emma Topmadras Fyldning af højeste kvalitet

Den unikke kombination af HRX-skum og Airgocell-skum giver dig følelsen som om du skulle sove på skyer, samtidig med at du støtter din krop.

Test 100 nætter risikofrit!

Fri fragt
Fri fragt

Din Emma Topmadras kommer hjem til dig uden ekstra fragtomkostninger. Selvfølgelig ny og ubrugt.

Sov 100 nætter på Emma risikofrit
100 nætters prøvesøvn

Når Emma bliver leveret til dig, har du 100 nætter til at teste hende. Hvis den passer dig, skal du bare beholde den.

Og hvis den ikke er noget for dig?

Fri retur
Gratis returnering

Hvis din Emma Topmadras viser sig ikke at passe til dig, er du velkommen til at returnere den uden ekstra omkostninger.

Fuld refundering
Fuld refundering

Vi vil refundere dig det fulde beløb. Der er ingen skjulte omkostning.

Har du andre spørgsmål?


Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK
Køb nu