Din indkøbskurv er tom.

Emma – Den tyske madras –
Stolt produceret i Westphalia

Produceret med kærlighed i Tyskland

Vi har samarbejdet med førende tyske producenter for at skabe Emma.

Deutschlandkarte
  • Skummadras - Lager & Produktions facilitet
    i Westphalia

    Tysk produceret Emma er resultatet af omfattende udvikling og testning. Vi arbejder sammen med førende producenter i Tyskland for at skabe vores innovative skumteknologi. Skummadrassen er samlet i Wastfalen og står for den verdensberømte tyske kvalitet og komfort. Hver madras er grundigt inspiceret før forsendelse for at sikre, at du kun modtager det højeste kvalitetsprodukt.

  • Skummadras - Design fra Hessen,
    Frankfurt

    Emmas design er baseret på årtiers erfaring i madrasindustrien. Vi har genfundet madrassen for at give dig den bedste søvn i dit liv.

Lavet af det bedste materiale.

Vores materiale

Emma polstringsstof er fremstillet med de højeste kvalitetsstandarder i en af de mest respekteret strikkefabrikker i Europa. Det er udtageligt og vaskbart.

Vores skum

Bundlaget er støttende koldt skum efterfulgt af viskoelastisk hukommelsesskum. Emmas skum er skabt i Tyskland, sammensat og kombineret med et innovativt Airgocell®-lag.

Vores Airgocell® Skum

Emmas øverste lag er lavet af åndbar og trykfordelings Airgocell® skum, den ideelle finish til flerlags konstruktionen. Disse åbne porer og åndbart materiale giver strålende luftcirkulation og sikrer perfekt justering af kroppen.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: