Madras 90x200

En madras til alle

Emma Madrassen 90x200 er en eksklusiv madras som tilpasser sig alles behov og behøver ikke nødvendigvis en yderligere topmadras. Madrassen er en optimal kombination af 3 koordinerede lag skum, der tilsammen individtilpasser, trykaflaster og giver hele kroppen maksimal support.
Læs mere

4.399,00 kr
Inklusiv 25% moms

Leveringstid: 2 - 5 Arbejdsdage

Forsæt til kassen
Another sizes
Emma madrassen kan prøves i 100 nætter 100 nætters prøveperiode

10 minutter er ikke længe nok når man skal vægle en ny madras, så derfor lader vi dig prøve madrassen i dit eget soveværelse i helt op til 100 nætter – risikofrit. Hvis du ikke er tilfreds, lader vi dig få alle pengene tilbage. Læs mere på bunden af siden!

Madrasser er garanteret i 10 år 10 års garanti

Vi er så selvsikre på at Emma er af den højeste kvalitet, at vi tilbyder 10 års garanti på Emma Madrassens stabilitet og holdbarhed.

Den perfekte madras til din seng fragtes helt gratis Fri fragt og retur

Ved køb af vores produkter har du ingen fragtomkostninger. Vi sender alt gratis, hele vejen til din dør. I tilfælde af, at du ikke er tilfreds, skal du blot kontakte vores kundeservice så vi kan arrangere gratis afhentelse af din madras. Og bare rolig, du skal ikke rulle madras tilbage i boksen!

Designet til bedre søvn

Vi har lagt meget arbejde i, at udvikle madrassen efter dine behov så den giver dig den rette support, men stadigvæk bibeholder dens komfort. Emma’s 3 specielle lag er kombineret til at give dig god nattesøvn til en fair pris.

Skummadras kombinerer tre specielle skumlag Madrassen kommer med et holdbart og flot betræk Cold foam i bunden af madrassen giver støtte og trykaflastning Hukommelseskum i midten af madrassen trykaflaster og former sig til din krop Madrassens top består af Airgocell foam som giver punktelasticitet og komfort
 • Klimaregulerende og elastisk

  Madrassens topbetræk er specielt designet til kontrollere fugtigheden. Det er elastisk og tilretter sig madrassen bevægelser.

   
 • Punktelastisk og åndbarhed

  Airgocell®-skummet giver ultimativ komfort med den punkelastikshed, hvilket gør det muligt at komprimere et punkt, uden at det påvirker resten af madrassen. Materialet har luftporer som gør det åndbart og hjælper madrassen med at beholde en komfortable temperatur hele natten.

   
 • Trykaflastende og formbar

  I midten af madrassen ligger laget viskoelstiske skum. Skummet giver optimal fordeling af tryk og tilpasser sig kroppens form. Et komfort materiale som bibeholder komforten, lige meget hvilken liggeposition du sover i.

   
 • Støtte

  Koldskummet er designet til at give support og trykaflastning. Skummet tilpasser sig alle sovepositioner og giver den nødvendige støtte, hele din ryg behøver.

   
 • Åndbar og stilrent design

  Det mørkegrå side- og underbetræk garanterer optimal luftcirkulation. Materialet er slidstærkt og holder madrassen på plads, men samtidig bibeholder et stilrent design.

   
Madrassens egenskaber
Fremstilling Alle vores produkter fremstilles i Tyskland og er grundigt kontrolleret til at følge de højeste kvalitetsstandarder og parameter.
Certificering Alle Emma Madrassen lage er certificeret af OEKO-TEX® Standard 100, Class 1 (16.0.93305), hvilket betyder at det er materialer af højeste kvalitet og er eget til børn.
Design og materialer Emma madrassens indre design består af 3 lag:
 • Airgocell® skum
 • Viscoelastisk skum
 • Koldskum

Det ydre betræk kan tages af madrassen og vaskes i vaskemaskinen (40° C). Topbetrækket består af 98% polyester og 2% spandex. Sidebetrækket er af 100% polyester, og basebetrækket af 89% og 11% polyproylene.

Emma Madrassen kan benyttes på alle typer senge, inkl. fjedrebund eller madras, sengeramme med lamelbund og endda bare på gulvet.
Fragtinformation Fri fragt! Madrasser med en bredde på 80-140cm bliver sendt i en pakke af 38x38x110cm. Madrasser med en bredde på mere end 140cm bliver i en større pakke af 45x45x110cm.
Garanti Alle Emma Madrasser har 10 års garanti garanti på dimensionel stabilitet, samt holdbarhed af materialerne.

Justerbar fasthed.
Perfekt til alle kropstyper.

Uanset din kropstype passer Emma Madrassen til dine behov. Emma Madrassen er velegnet til alle kropstyper og alle senge.
Progressiv indsynkning
Emma Madrassen passer perfekt til din krops tryk og så du synker gradvist for at sikre optimal komfort. Du behøver ikke en topmadras, men hvis du vil have en hårdere eller blødere følelse, kan du kombinere madrassen med en Emma Topmadras.
Maksimal tilpasning
Emma tilpasser sig perfekt til kroppens konturer og holder dermed altid ryggen lige. Vores kunder oplever derfor en unik følelse, når de ligger på vores madras.
Autoreguleret hårdhed
En madras bør ikke være for blød eller for hård, den burde være af middel fasthed. Som vi ved, er det svært at vælge en madras med den rigtige hårdhed. Med Emma Madrassen besluttede vi at fokusere på teknisk innovation for at skabe en madras, der tilpasser din krop. De selvregulerende materialer i vores madras, giver dig mulighed for at sove tungt - hele natten lang. Med Emma Madrassen vågner du med energi til at starte den nye dag.

Hvad er bag kvaliteten af Emma Madrassen?

Madrasbetræk der giver ultimativ luftcirkulation. Åndbart betræk

Det innovative betræk har ikke kun et moderne og stilfuld design. Betrækket er også nemt at rengøre og det holder konstant luftcirkulation og reducerering af fugt og varme, så det holder madrassen kølig hele natten.

Madrassen har punktelastisk og åndbar Airgocell-skum, der fungerer som erstatning af en topmadras. Airgocell skum®

Det luftige Airgocell®-skum skaber de bedste betingelser for et afslappet og komfortabelt sovemiljø. Takket være sin fremragende trygreguleringsevne, er det ikke nødvendigt at have en topmadras. Hvis du foretrækker din madras hårdere eller blødere, kan du dog kombinere madrassen med Emma Topmadras.

Koldskum i bunden af madrassen giver den præcise støtte og lindring på din krop, der er nødvendig for en god seng. Support zoner

Støtten til hofter og skuldre gør dig i en jævn og behagelig stilling. Støttezoner gør sengen til et sted for en mere ergonomisk afslapning.

100 nætters prøveperiode!

Gratis levering af alle produkter.
Fri fragt

Vi leverer dine produkter direkte til din dør.

100 nætters åbent køb.
100 nætters prøveperiode

Så snart du har modtaget din nye Emma Madras, begynder de 100 nætter, så du får tid til at teste den i dit eget soveværelse. Hvis du er tilfreds, beholder du den selvfølgelig bare.

Ikke tilfreds?

Gratis returnering og refundering, hvis du bestemmer dig for at returnere indenfor 100 dage
Gratis returnering

Hvis madrassen ikke passer til dine behov, kan du nemt retunere den – kvit og frit. Kontakt vores kundeservice så vi kan arrangere afhentning og refundering, helt uden omkostninger.

Garanteret at du får pengene tilbage, hvis du beslutter dig for at returnere din madras inden for 100 nætter
Fuld refundering

Vi refunderer det fulde beløb uden nogle gemte omkostninger.

Kvalitet:
Fremstillet i Tyskland

OEKO-TEX® 100 Kvalitetscertificering

Emma Madrassen er blandt de mest innovative i dens design. Den har gennemgået et stort antal tester og omfattende kontrolleringer, både under udviklingen men også regelmæssigt under produktionen. Emma Madrassen er certificeret af OEKO-TEX® Standard 100, Class 1 (16.0.93305).
Emma er fremstillet i det vestlige Tyskland og transporteres direkte til dig. Vi arbejder uden mellemhandel og fragter herfor med normal pakkepost, for at kunne tilbyde lavere priser og nemmere levering.

Kemiskfri, OEKO-TEX® Standard Madras

Emma Madrassen - en madras til alle senge

Skab en kontinental seng med en boxmadras og Emma Madrassen. På en boxmadras

Har du en boxmadras? Komplet den med en Emma Madras og hæv din seng og din soveoplevelse til et nyt niveau. Du kan skabe din kontinentalseng ved at erstatte din gamle topmadras med Emma Madrassen.

Ideel madras til sengestel. På lamelbund

Emma Madrassen fungerer lige så godt på en lamelbund eller pallebund, med eller uden sengestel. Hvis du bruger en lamelbund, må afstanden mellem lamellerne ikke overstige 5 cm.

Madras der kan bruges direkte på gulvet. Direkte på gulvet

Enkel eller kreativ indretning? Emma Madrassen er madrassen der passer til alle senge. Bare sørg for, at madrassen er på en flad, ren og tør overflade. Ingen møbler er nødvendige, idet madrassen kan lægges direkte på gulvet.

Emma Madras 90x200 - For singler

Madrassen 90x200 - perfekt til singler, unge, børn eller til værelset. En Emma Original 90x200 madras giver nok komfort og velvære, men kræver ikke meget plads. Størrelsen bruges normalt til enkeltsenge såvel som i 180 cm brede senge, hvor du foretrækker to separate madrasser. Separate madrasser bruges ofte, hvis du har en dobbeltseng med to justerbare enheder, den ene på hver side eller om nødvendigt to forskellige madrasser.
Størrelsen 90x200 cm er derfor en meget fleksibel størrelse, der kan kombineres eller bruges individuelt og passer i små og store rum. Længden på 200 cm er standardlængden for de fleste senge i Danmark. Ud over længden på 200 cm er længderne 190, 210 og 220 cm også tilgængelige for bredden på 90 cm.

Madras 90x200 - Konstruktionen

90x200 madrasserne er lavet af de samme tre lag som alle Emma madrasser for at give dig en behagelig og afslappet søvn. Disse tre lag er perfekt kombineret og sikrer en høj grad af tilpasningsevne til forskellige kropstyper. Emma madrasser skaber en unik følelse af ro, da den understøtter både kroppens dele, mens den er blid og blød mod hver krops unikke kurver og sovende stilling. Madrassen består af tre lag skum:
1. Airgocell® skum, der er åndbart og punktelastiskt. Dette holder madrassen køligere, samtidig med at stabiliteten er stabil, når bevægelserne er dæmpet.
2. Viskoelastisk memory foam, der fordeler trykket jævnt og samtidig tilpasser sig kroppens form, uanset hvilken stilling du sover i.
3. Koldskum, der giver kropstøtte og trykaflastning. Hjælper din ryg til at blive lige, uanset hvordan du sover.
Hver af disse gør således deres egne fordele og kompletterer hinanden perfekt til at danne Emma Madras 90x200. Vores Emma madrasser har kun en grad af hårdhed, da dette er tilpasset forskellige kroppstyper. Emma madrassen 90x200 har en progressiv synkning, hvilket betyder, at den passer perfekt til din unikke krop. Emma madrasser skaber således den bedste søvnkomfort og anbefales til folk mellem 50 og 130 kg.

Enkel madras 90x200 – Byg den optimale kontinentalseng

Kombiner din madras med en boxmadras 90x200 cm for at øge din sovende oplevelse til et helt nyt niveau. Din seng bliver aldrig den samme igen, efter at du har prøvet den perfekte kombination mellem den bløde og blide understøtning af madrassen og den slanke og holdbare suspension af redningsbasis. Selvfølgelig kan Emma Madras 90x200 cm ligge på en lamellbund eller direkte på gulvet. Så længe overfladen er tør og ren, kan din Emma placeres næsten hvor som helst, så du kan altid sove godt! Vi anbefaler også at du lufter din madras fra tid til anden for at holde den ny og frisk endnu længere.

Bestil Emma Madras 90x200 online?

Ønsker du at bestille Emma Madras 90x200 madrassen online? Så kan du nemt gøre det gennem vores online butik eller kontakte vores kundeservice. Selvfølgelig er Emma Madras også tilgængelig i andre standardstørrelser. Prisen varierer afhængigt af madras størrelse og kombineret med andre produkter, såsom topmadras og pude.
Hvis du har yderligere spørgsmål om vores madrasser, bedes du kontakte vores kundeservice via chat, telefon eller email. Vi hjælper dig med madrasrelaterede spørgsmål, og hvis du har spørgsmål om din bestilling og levering. Vi tilbyder også 100-dages prøveperiode, så du har mulighed for teste din nye Emma Madras helt risikofrit.

Vi hos Emma håber du får en rigtig god nats søvn!

Har du andre spørgsmål?


Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK
Køb nu