Vi ønsker alle en god påske! 25% rabat med koden Vi ønsker alle en god påske! 25% rabat med koden Påske25 Gyldig indtil Gyldig indtil

Din indkøbskurv er tom.

STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Hvad betyder STANDARD 100 by OEKO-TEX®?

STANDARD 100 by OEKO-TEX®, eller også kaldet Öko-Tex Standard 100, er et Certificeringsssystem og testsystem til tekstiler i alle procestrin og andet tilbehør, der anvendes. OEKO-Tex Standard 100 har eksisteret siden 1992. OEKO-Tex Standard 100's fællesskab stiller store krav til de respektive produkter, der skal testes. Med deres test ønsker de ikke kun at markere god kvalitet for forbrugeren, men også at øge bevidstheden om industrien over hele verden i forbindelse med kemikalier. Her er eksempler på, hvad der bliver testet:

Kriterier for STANDARD 100 af OEKO-TEX®

STANDARD 100 af OEKO-TEX® er videnskabeligt baseret. Der anvendes forskellige testmetoder, fastsatte grænseværdier og testkriterier udviklet. Specielt i tilfælde af testkriterier og grænseværdier går STANDARD 100 ved OEKO-TEX® testsystem ofte ud over nationale og internationale specifikationer. STANDARD 100 af OEKO-TEX® tager altid hensyn til forskellige individuelle regler:

Hvor præcist testet afhænger af de særlige anvendelser af tekstiler og materialer. For eksempel, hvis du har at gøre med sengelinned, hvilket er et produkt med meget hudkontakt, er de tilsvarende test kriterier strengere. Til dette har OEKO-Tex Standard oprettet 100 forskellige produktklasser, der viser, hvor strenge testet er. Den første produktklasse, for eksempel, bliver testet meget strengt.

Certificeringen

For at opnå certificering fra OEKO-Tex Standard 100 skal alle komponenter i artiklen overholde de angivne kriterier. Derudover skal kvalitetssikringsforanstaltninger anvendes og en tilsagn og overensstemmelseserklæring underskrevet af ansøgeren.

Emma og STANDARD 100 af OEKO-TEX®

Emma madrassen er også certificeret af STANDARD 100 af OEKO-TEX® (certifikat nr .: 16.0.93305). Det bekræfter, at Emma-produkterne er forurenende testet. Materialerne er således i overensstemmelse med OEKO-Tex Standard 100 af produktklasse 1 og kan derfor også anvendes til babyer.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.