Lige nu 20% rabat på alle produkter! Lige nu 20% rabat på alle produkter! Søvn20 Gyldig indtil Gyldig indtil

Din indkøbskurv er tom.

Memory foam


Hvad er memory foam?

Memory foam refererer til Visco madrasser. Memory foam (også viskoelastiske madrasser) består af et elastisk skum, der også kaldes hukommelsespolymer eller hukommelseskum. Disse to begreber i sig selv forklarer sine egenskaber ganske godt. Hukommelsespolymerer er plastik, der kan "genkalde" deres oprindelige form, på trods af at materialet er udsat for betydelig stress og deformation.

Memory foam for for god søvn

Memory foam (også kaldet hukommelsespolymerer eller hukommelsesskum) vender altid tilbage til sin oprindelige form. På denne måde kan du føle komforten af madrassen hver aften. Takket være det faktum, at madrassen "husker" sin oprindelse, er skummadrassen garanteret lang levetid. Desuden giver memory foam madrassen tilpasningsevne maksimal komfort. Hukommelseskum reagerer på varme og tryk, og madrassen formes hurtigt til kroppen, hvilket giver mulighed for optimal trykaflastning. Madrasser med hukommelseseffekt anvendes især på hospitaler og plejehjem, da optimal trykaflastning og madrassens lange levetid er vigtigt, især for sengepatienter

Andre fordele ved en memory foam madras:

Emma memory foam madras

Mellemlaget på Emma madrassen består af memory foam. Dette lag er nødvendigt for at give trykaflastning og punktelasticitet, Hvilket muliggør korrekt trykfordeling. En memory foam madras er meget elastisk og vender altid tilbage til sin oprindelig form. Dette skum opfanger den absorberede varme fra menneskekroppen og frigiver det langsomt i det tredje lag, der understøtter koldskum.

Eftersom du ikke kan bestemme, om en madras passer til dig efter 10 minutters test, kan du teste Emma 100 nætter helt risikofrit. Hvis Emma ikke er god for dig, tilbyder vi gratis afhentning og fuld refundering.

Till Emma madras
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.