Lige nu 20% rabat på alle produkter! Lige nu 20% rabat på alle produkter! Søvn20 Gyldig indtil Gyldig indtil

Din indkøbskurv er tom.

Kropsstøtte ▷ Hvilken madras giver den bedste kropstøtte?


Havd betyder kropstøtte?

Korrekt kropstøtte under søvn er vigtigt for korrekt søvn og rette rygrads balance. For at sikre korrekt kropstøtte er det vigtigt at have en madras, der holder din krop i ret linje. Natten er den vigtigste tid for din krop til at genoprette og regenerere energi, så det er vigtigt, at din madras er optimal til din kropstype. Madrassens tilpasningsevne er vigtig for at sikre optimal kropstøtte.

Aflastning af ryggen

Rygraden som forbinder de forskellige skeletdele, spiller en vigtig rolle, når du lægger dig ned. En sund rygrad sikrer en opret kropsholdning og mobilitet, hvor ryggen er i sin naturlige form og bør danne en dobbelt S-krumning. Kun ortopædiske madrasser kan hjælpe mod rygsygdom (lammelse eller rygsygdom) og rygsmerter. Når man ligger ned, skal der være fyldt med væsker og næringsstoffer, mellem hvirvler, der er sandwichet mellem to hvirvler. Påfyldningen er hæmmet i løbet af dagen på grund af konstant stress. For at undertrykke stress i rygraden i flere dage er det nødvendigt for din krop at få optimal støtte, når du ligger ned. Hvis maksimal aflastning ikke er tillades om natten, kan det medføre funktionsfejl. Dette kan for eksempel føre til langvarig skade som smerte, spænding og dårlig kropsholdning. Derfor er det vigtigt, at madrassen giver korrekt trykaflastning uanset din sovende stilling. Emma madrassens kombination af specialmateriale giver perfekt pasform til hver kropstype, og madrassens fasthed spiller ingen rolle. Ligegyldigt hvor tung eller let kropsvægt er, kombinationen af ​​Airgocell skum, viskoelastisk skum og støttende koldskum sikrer, at kropsvægten er jævnt fordelt..

Kropsstøtte i forskellige sovende stillinger

Emma madras og kropsstøtte

Vores Emma madras er designet til at give optimal kropstøtte takket være sin hybridstruktur af 3 skumlag: Et understøttede koldskum, der giver det nødvendige trykaflastning til alle søvntilstande, et viscoelastisk memory skum, som jævnt fordeler din kropsvægt og tilpasser sig kroppens unikke konturer og et punkt - elastisk og åndbart Airgocell® lag. Emma madrassen er medium fast og fastheden kan justeres med vores Emma topmadras, designet til at give individuel komfort.

Køb Emma madrassen online
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.