Kropsstøtte ▷ Hvilken madras giver den bedste kropstøtte?


Havd betyder kropstøtte?

Korrekt kropstøtte under søvn er vigtigt for korrekt søvn og rette rygrads balance. For at sikre korrekt kropstøtte er det vigtigt at have en madras, der holder din krop i ret linje. Natten er den vigtigste tid for din krop til at genoprette og regenerere energi, så det er vigtigt, at din madras er optimal til din kropstype. Madrassens tilpasningsevne er vigtig for at sikre optimal kropstøtte.

Aflastning af ryggen

Rygraden som forbinder de forskellige skeletdele, spiller en vigtig rolle, når du lægger dig ned. En sund rygrad sikrer en opret kropsholdning og mobilitet, hvor ryggen er i sin naturlige form og bør danne en dobbelt S-krumning. Kun ortopædiske madrasser kan hjælpe mod rygsygdom (lammelse eller rygsygdom) og rygsmerter. Når man ligger ned, skal der være fyldt med væsker og næringsstoffer, mellem hvirvler, der er sandwichet mellem to hvirvler. Påfyldningen er hæmmet i løbet af dagen på grund af konstant stress. For at undertrykke stress i rygraden i flere dage er det nødvendigt for din krop at få optimal støtte, når du ligger ned. Hvis maksimal aflastning ikke er tillades om natten, kan det medføre funktionsfejl. Dette kan for eksempel føre til langvarig skade som smerte, spænding og dårlig kropsholdning. Derfor er det vigtigt, at madrassen giver korrekt trykaflastning uanset din sovende stilling. Emma madrassens kombination af specialmateriale giver perfekt pasform til hver kropstype, og madrassens fasthed spiller ingen rolle. Ligegyldigt hvor tung eller let kropsvægt er, kombinationen af ​​Airgocell skum, viskoelastisk skum og støttende koldskum sikrer, at kropsvægten er jævnt fordelt..

Kropsstøtte i forskellige sovende stillinger

  • Hvis du sover på ryggen, ændrer de, der sover på ryggen, normalt ikke deres stilling i søvn, og så skal du sørge for, at din nakke støttes meget godt. Hvis kroppen synker for meget eller for lidt i forhold til hovedet, kan det forårsage nakke og skulder smerte. Et punkt af elastisk og trykaflastende madras er den ideelle madras til dem, der sover på ryggen.
  • Hvis du sover på siden: Sove på siden er en mulig måde at lindre ryggen på. I denne sovende stilling er det vigtigt, at du bruger en pude, som understøtter halsen. Ellers er der et ubehageligt pres mellem hoved og skulder, hvilket kan medføre spændinger i nakken.
  • Hvis du sover på maven: De, som sover på maven, skal vælge en flad pude. En højere pude overlapper nakken og skaber rotation i rygsøjlen. Derfor anbefales en flad pude, hvilket ikke forårsager for meget rotation i rygsøjlen.

Emma madras og kropsstøtte

Vores Emma madras er designet til at give optimal kropstøtte takket være sin hybridstruktur af 3 skumlag: Et understøttede koldskum, der giver det nødvendige trykaflastning til alle søvntilstande, et viscoelastisk memory skum, som jævnt fordeler din kropsvægt og tilpasser sig kroppens unikke konturer og et punkt - elastisk og åndbart Airgocell® lag. Emma madrassen er medium fast og fastheden kan justeres med vores Emma topmadras, designet til at give individuel komfort.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK