Lige nu 20% rabat på alle produkter! Lige nu 20% rabat på alle produkter! Søvn20 Gyldig indtil Gyldig indtil

Din indkøbskurv er tom.

Betydelsen af madras formstabilitet


Havd er formstabilitet?

Formstabilitet gælder for madrassens styrke mod revner og stabilitet af materialet. For eksempel, når en stabil masse eller en stabil krop vibrerer, vender den altid tilbage til sin oprindelige tilstand. Når en madras beskrives som formstabil, kan en lang levetid antages, selv ved høje belastninger. Den lange levetid sikres ved, at en madras kerne af formstabilt materiale altid vender tilbage til sin oprindelige position. Dette holder madrassen behagelig og forhindrer tilbagetrækning.

Formstabilitet som en kvalitetsfunktion

Formstabile madrasser er kendetegnet ved en vægt på mindst 40 kg / kubikmeter.

Madrassen har en høj dimensionsstabilitet ...

Hvilke materialer er formstabile?

Både støttende koldskum og viskoelastisk skum, som komponenter i madraskernen, vides at være meget formstabile og langvarige. Begge skum er meget modstandsdygtige og finder deres oprindelige form selv efter en lang trykbelastning. Dette modvirker dannelsen af indrykkninger. Kroppen understøttes og er stabil i ortopædisk korrekt position uden bøjning. Uanset hvilken type søvn - sundhedsproblemer som rygsmerter og nakkesmerter kan undgås. Ud over madrassens levetid og dens formstabilitet er yderligere funktioner som klimaregulering og åndbarhed også meget vigtige.

Er Emma madrassen formstabil?

Emma er en formstabil madras. Vi garanterer også holdbarheden af vores materialer i 10 år!!

Emma kombinerer alle tre karakteristika som nævnt ovenfor:

Tror du ikke på os? Vi tilbyder 100 dages prøveperiode og oplev det selv!

Køb Emma madras online
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.