Betydelsen af madras formstabilitet


Havd er formstabilitet?

Formstabilitet gælder for madrassens styrke mod revner og stabilitet af materialet. For eksempel, når en stabil masse eller en stabil krop vibrerer, vender den altid tilbage til sin oprindelige tilstand. Når en madras beskrives som formstabil, kan en lang levetid antages, selv ved høje belastninger. Den lange levetid sikres ved, at en madras kerne af formstabilt materiale altid vender tilbage til sin oprindelige position. Dette holder madrassen behagelig og forhindrer tilbagetrækning.

Formstabilitet som en kvalitetsfunktion

Formstabile madrasser er kendetegnet ved en vægt på mindst 40 kg / kubikmeter.

Madrassen har en høj dimensionsstabilitet ...

  • er holdbar
  • vedligeholder komfort i lang tidsperiode
  • udgør ikke indrykkninger

Hvilke materialer er formstabile?

Både støttende koldskum og viskoelastisk skum, som komponenter i madraskernen, vides at være meget formstabile og langvarige. Begge skum er meget modstandsdygtige og finder deres oprindelige form selv efter en lang trykbelastning. Dette modvirker dannelsen af indrykkninger. Kroppen understøttes og er stabil i ortopædisk korrekt position uden bøjning. Uanset hvilken type søvn - sundhedsproblemer som rygsmerter og nakkesmerter kan undgås. Ud over madrassens levetid og dens formstabilitet er yderligere funktioner som klimaregulering og åndbarhed også meget vigtige.

Er Emma madrassen formstabil?

Emma er en formstabil madras. Vi garanterer også holdbarheden af vores materialer i 10 år!!

Emma kombinerer alle tre karakteristika som nævnt ovenfor:

  • Har en særlig klimabeskyttelse til at kontrollere fugtigheden
  • Et punktelastisk Airgocell® skum som balancerer tryk og giver høj åndbarhed
  • Viscoelastiskt memory skum som tilpasser sig til din krop- og sovestilling
  • Koldskum tilbyder trykaflastende support til din rygrad.

Tror du ikke på os? Vi tilbyder 100 dages prøveperiode og oplev det selv!

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK