SEPTEMBER UDSALG! 🍃 Op til 47% rabat på vores mest populære størrelser - Slutter om

Din indkøbskurv er tom.

Emmas spørgsmålsformular

Topmadras og puder

Her kan du læse mere om vores topmadras og pude.

Topmadras

 • Hvad er topmadrassen lavet af?

  Emma topmadras er det perfekte supplement til din madras eller seng. Topmadrassen er opbygget af to skumlag. HRX-skum samt et Airgocell-skumlag. Det er ogsa vendbar, og kan derfor være hård eller blød. Så den passer til enhver soveposition. Det lille ekstra, der giver dig en uforglemmelig søvn.

 • Hvordan ved jeg, hvilken side der er den hårde eller bløde?

  Hvis du vil have en solid, stærkt støttende madras, skal du have det sorte HRX-lag øverst. Hvis du i stedet sætter pris på en lidt blødere madras, med en fjerlignende følelse, skal du have det blå Airgocell-lag øverst.

 • Hvilke størrelser findes for topmadrassen?

  Topmadrassen findes i længden 200 cm og med bredden 80, 90, 100, 140, 160, 180 og 200 cm

 • Hvilken tykkelse er topmadrassen?

  Topmadrassen er 6 cm tyk og består af to lag på hver 3 cm.

Emma original pude

 • Hvad er puden lavet af?

  Puden er opbygget af Airgocell-skum, HRX-skum og viskoelastiskt memory foam. Hvert lag er aftageligt, hvilket gør, at du kan justere pudens højde.

 • Hvordan kan puden passe til alle?

  Eftersom pudens lag kan tages ud, og pudens højde kan tilpasses, kan du skabe puden med den komfort, du ønsker. Desuden har pudens lag forskellige egenskaber, og du kan kombinere materialerne som ønsket.

 • Kan man vaske pudebetrækket?

  Selvfølgelig kan man vaske pudebetrækket. Pudens betræk er aftageligt og kan maskinvaskes op til 60 grader.

Emma Microfiber Pude

 • Kan du vaske Emma Microfiber puden?

  Ja, Emma Microfiber Pude kan vaskes i sin helhed i vaskemaskinen. Dette betyder, at både betrækket og begge lag på indersiden let kan rengøres. Vask puden ved 60° for at holde den ren og frisk.

 • Hvad er forskellen mellem memory puden og microfiber puden?

  Den største forskel mellem de to puder er selve fornemmelsen. Mens Emma Microfiber puden har en mere fluffy fornemmelse, har Emma Memory Foam puden en mere traditionel skumfølelse. Begge puder har deres egne fordele. Mikrofiber puden er perfekt året rundt, da den er åndbar. De to lag giver dig mulighed for at tilpasse puden til dine sovebehov. Emma Memory skum puden har en mere understøttende funktion, uanset hvilken soveposition du har. Den har tre lag, der sammen eller separat giver dig øget komfort.

 • Hvad er Emma Microfiber Pude fremstillet af?

  Puden er lavet af 100% polyester.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: