Skummadras fra Emma - tysk kvalitet
Stolt produceret i Tyskland

Lavet med kærlighed i Tyskland

Emma Madras er skabt ved at samarbejde med førende tyske madrasproducenter, så du kan få den bedste søvn i din seng uden ekstra tilbehør eller topmadras. Emma skummadras er et højdepunkt i dit hjem og soveværelse.

Emmas skummadras design, produceret og lagers i Tyskland
  • Skummadras - Lager og fremstilling

    Den tysk produceret Emma er resultatet af omfattende forskning og testning. Vi samarbejder med førende producenter i Tyskland for at skabe vores innovative skumteknologi. Skummadrassen er produceret i Westfalen, hvor verdensberømt tysk kvalitet og komfort kombineres. Alle madrasser gennemgår en omhyggelig gennemgang før forsendelse for at sikre, at du kun får produkter af højste kvalitet.

  • Skummadras - Design fra Hessen, Frankfurt

    Emmas design er baseret på årtiers erfaring i madrasindustrien. Vi har fornyet skummadrassen for at give dig dit livs bedste nattesøvn.

Lavet med de bedste materialer.

Vores material

Emmas betræk stof er fremstillet af de højeste kvalitetsstandarder i en af de mest respekterede vævefabrikker i Europa. Det kan nemt aftageligt og vaskbart. Med vaskbart betræk kan du nemt holde din seng ren og fin.

Vores skum

Bundlaget er et støttende koldskum, efterfulgt af visco-elastisk memory foam. Madrassen komplettere med det øverste lag af et innovativt Airgocell® skum. Med Emma kan du opnå en seng, som giver dig ultimativ sovekomfort.

Vores Airgocell®skum

Emma’s øverste lag er gjort af Airgocell®skum den ideelle finish til flerlags konstruktionen. Det åndbare materiale giver en god luftcirkulation, og sikrer den perfekte justering af af kroppen og trykaflastningen.

Har du andre spørgsmål?


Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK