SEPTEMBER SALG! 🍃 Op til 47% rabat på vores mest populære størrelser - Slutter om

Din indkøbskurv er tom.

Anmeldelser

4.77/5 (150)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Anmeldelse

  Fra Hanne

  Meget tilfreds med hurtig levering. Kun et minus jeg oplevede med leveringen. En nabo måtte hjælpe mig med bære pakken op i min lejlighed. Jeg synes ikke, det er okay. Troede det var en fantastisk service ved annoncen og at der var gratis levering op til lejligheden.

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 64 År gammel
 • God komfort

  Fra Jytte

  Har købt mig madrassen og er blevet utrolig glad for den, min nattesøvn er blevet bedre og den former sig efter kroppen, så jeg ligger som prinsessen på ærten. Glad for købet, så jeg er meget tilfreds med købet.

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 57 År gammel
 • Meget nemt

  Fra Jakob

  Hurtig og god levering - umildbart virker madrassen af høj kvalitet - er lige startet med at bruge den, og det tegner godt.

  • Varieret sovepositioner
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 28 År gammel
 • Min anbefaling!

  Fra Anja

  Har nu sovet på madrassen i 3 uger og må erkende at den er rigtig god. Hvis denne oplevelse fortsætter, er det den bedste madras jeg har haft. Den første nat eller to virke lidt for hård, hvis man er vant til en blød madras. Men efter et par dage er den helt fantastisk at sove på.

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 34 År gammel
 • Alt godt nu!

  Fra Yasmin

  Madras ankom som lovet. Jeg fandt madrassen lidt for blød, så jeg kontaktede kundeservicen og de arrangerede at sende mig et gratis "komfortlag" for at gøre madrassen fastere. Nu finder jeg madrassen meget komfortabel!

  • Varieret sovepositioner
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 28 År gammel
 • God service

  Fra Arman

  Men madrassen var ikke noget for mig. Havde en problemfri tilbagebetaling og synes godt om konceptet med de 100 dage.

  • Sover på siden
  • 6 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 43 År gammel
 • Meget tilfreds

  Fra Pauline

  Jeg glad for min nye madras fra Emma. Har egentlig aldrig før overvejet hvor vigtig det er at investere i en god madras. Jeg sover skønt om natten. Førhen har jeg mere gået op i hvordan sengestellet så ud, men nu kan jeg godt forstå hvad der menes, når komfort og støtte kommer i første række.

  • Sover på siden
  • 6 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 35 År gammel
 • God service

  Fra Jan

  Med 100 nætters prøve og fri levering. Det var sådan set nok for mig, så jeg endte med at bestilte madrassen, og til stor glæde. Jeg sover alene på den, og jeg har virkelig aldrig sovet bedre. Et stort tak til Emma madras. Virkelig positiv oplevelse!

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 58 År gammel
 • Anbefaling

  Fra Lars

  Jeg kontaktede kundeservice, inden jeg købte madrassen, for at få et bedre indblik i madrassen og fik svar på det hele, og derfor besluttede jeg mig for at købe madrassen.
  Jeg har sovet på madrassen i en måneds tid nu og er virkelig blevet gjort opmærksom på hvor vigtigt det er med en god søvn.

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 47 År gammel
 • En god oplevelse!

  Fra Camilla

  Jeg har siden jeg købte Emma madrassen ikke haft nogen dårlige morgener. Jeg vågner op med en dejlig udhvilet følelse i kroppen. Jeg har været lidt i tvivl om hvordan returneringsprocessen fungerede og skrev en mail til kundeservice, den fik jeg meget hurtigt svar på og jeg må sige jeg er begejstret over at man tilbyder kunder hele 100 nætter. Det er ikke noget jeg har hørt om før og derfor valgte jeg Emma madras. At madrassen så oven i købet lever op til forventningerne er bare et plus.

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 32 År gammel
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: