Din indkøbskurv er tom.

Anmeldelser

4.71/5 (97)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Virkelig god madras

  Fra Amalie

  Min kæreste og jeg skulle købe en ny seng til vores nye lejlighed, der faldte vi for denne madras, vi var dog i tvivl om den var prisen værd da vi begge er studenrende, men det synes vi! :)

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 24 År gammel
 • Nu kan jeg sove godt med god samvittighed!

  Fra Jasmin

  Emma madrassen er virkelig i top. Jeg valgte Emma grundet af deres OEKO-TEX certificering. Det er dejligt at vide og sikre mit langsigtede helbred. Konceptet og de 100 dages test garanti - gør det til et nemt valg! - tak :)

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 25 År gammel
 • Super dejlig sengemadras fra Emma.

  Fra Astrid

  God kvalitet og godt håndværk samtidig med en god pris! Leveringen tog ca. 1 uge. Oplevelsen ved selve leveringen var lidt udfordrende. Jeg måtte selv hente pakken ved posthuset, da jeg ikke var hjemme ved leveringstidspunktet. Ellers rigtig god kundeservice, der altid er klar til at svare på spørgsmål! 4 stjerner pga. selvafhentningen.

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 28 År gammel
 • God service

  Fra Anders

  Madrassen var desværre for blød, men servicen var i top, og den blev hentet uden problemer, og jeg fik mine penge retur.

 • God støtte

  Fra Kirsten

  Jeg kan klart anbefale Emma Madras støtter bedre og afhjælper rygsmerter.

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 54 År gammel
 • God service, hurtig og nem levering

  Fra Tobias

  Vi bestilte vores madras onsdag eftermiddag, efter lidt rådgivning på telefonen, samt en rabatkode. Den blev leveret tirsdag midt på dagen, kvaliteten af produktet var som vi havde forventet. Alt i alt en god oplevelse, selvom det selvfølgelig er svært at købe/bestille en madras, som man ikke har prøvet.

  Vi er heldigvis tilfredse med den nye madras

  • Sover på siden
  • 6 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 33 År gammel
 • Glimrende

  Fra Henning

  Har nu sovet på madrassen i 3 uger og må erkende at den er rigtig god. Hvis denne oplevelse fortsætter, er det den bedste madras jeg har haft. Den første nat eller to virke lidt for hård, hvis man er vant til en blød madras. Men efter et par dage er den helt fantastisk at sove på.

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 68 År gammel
 • Super madras

  Fra Torben

  Jeg fik anbefalet Emma madras af mine kollegaer i Holland! Har nu testet madrassen i 6 uger.
  Min lænd får den optimale støtte. Madrassen følger svajet i ryggen, så man ikke har et hulrum under ryggen. Jeg føler et jævnt tryk på hele kroppens bagside. Hvis jeg ligger mig på siden. Synker min skulder og hofte godt ned i madrassen. Min taljen er godt understøttet, så rygsøjlen ligger vandret og har nemt ved at vende mig. Mine rygproblemer er nu væk.

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 47 År gammel
 • Anbefales

  Fra Søren

  Madrassen er virkelig god. Lidt dyr, men rigtig god.

  • Varieret sovepositioner
  • 6 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 26 År gammel
 • Skøn madras

  Fra Louise

  En skøn fornøjelse. Levering, udpakning og det vigtigste madrassen føles naturlig for kroppen. Vi kan klart anbefale den.

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 28 År gammel
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: