Mis ikke vores Sommer SALG! Lige nu med op til 50% Rabat på ALT! 🌞

Din indkøbskurv er tom.

Anmeldelser

4.71/5 (98)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Tilfreds.

  Fra Jonathan

  God pris. Gode produkter. Hurtig levering.

  • Sover på siden
  • 6 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 32 År gammel
 • Var ikke noget for os

  Fra Peter

  Madrassen var ikke noget for mig (og fruen). Den føles for hård. Jeg plejer at ligge på en fast madras, men efter et par dage på dette havde jeg smerter i ryggen. Jeg ved at kroppen skal tilpasse sig til en nye madras - så jeg tilbragte lidt over en uge.
  Madrassen blev derefter sat i kælderen i til afhentning. Og Emma skal have det. Tjenesten er meget god! Retursystemet fungerer meget godt. Ellers er alt også meget stilfuldt. Madras design, emballage design osv. Uden dette ville madrassen have 1 stjerne fra mig.

  • Varieret sovepositioner
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 66 År gammel
 • Fremragende madras - skal ikke returneres.

  Fra Søren

  Bestilte online, blev leveret til døren. Pakket op og lagt på sengen i stedet for den gamle madras - den har en 100-dages returpolitik - men den skal ikke returneres - utrolig god madras. Absolut den bedste madras jeg har ligget på. Ønsker mig puden til min fødselsdag i maj.

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 49 År gammel
 • Systemet fungerer godt.

  Fra Hans

  Vi måtte desværre gøre bruge af vores 100 dages testperiode, de var for bløde for vores vedkommende. Men synes det er god stil fra Emma, at de donere deres madrasser til velgørenhed ved en returlevering.

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 61 År gammel
 • Fantastisk god madras.

  Fra Selma

  Fantastisk god madras, anbefales!

 • Jeg har haft nogle madrasser

  Fra Kent

  Jeg har haft nogle madrasser, men denne har været den bedste. Den er akkurat tilpas for min dårlige ryg og hofter, der står overfor en operation.

  • Sover på ryggen
  • 6 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 67 År gammel
 • God produkt

  Fra Sara

  Hurtig levering af madrassen. God service ved bestilling af madrasstørrelsen.

  • Sover på siden
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 31 År gammel
 • Anmeldelse

  Fra Lisa

  Vi havde set frem til ny lækker madras, men siden har jeg vågnet det med en dårlig ryg hver morgen + flere gange om natten. Madrassen er nok lidt for hård for mig. Min mand er usikker på hvad han mener. Madrassen er af god kvalitet og ser godt ud, men vi må desværre returnere.

  • Varieret sovepositioner
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 57 År gammel
 • Anmeldelse

  Fra Hanne

  Meget tilfreds med hurtig levering. Kun et minus jeg oplevede med leveringen. En nabo måtte hjælpe mig med bære pakken op i min lejlighed. Jeg synes ikke, det er okay. Troede det var en fantastisk service ved annoncen og at der var gratis levering op til lejligheden.

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 64 År gammel
 • God komfort

  Fra Jytte

  Har købt mig madrassen og er blevet utrolig glad for den, min nattesøvn er blevet bedre og den former sig efter kroppen, så jeg ligger som prinsessen på ærten. Glad for købet, så jeg er meget tilfreds med købet.

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 57 År gammel
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: