SEPTEMBER UDSALG! 🍃 Op til 47% rabat på vores mest populære størrelser - Slutter om

Din indkøbskurv er tom.

Anmeldelser

4.77/5 (150)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Virkelig god madras

  Fra Emilie

  Jeg besluttede at købe Emma, fordi min ven anbefalede mig denne madras. Efter få dages test er jeg meget tilfreds. Både design og struktur er bare perfekt.

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 29 År gammel
 • Anbefaling

  Fra Ole

  Fin service, god kommunikation og hurtig levering.

  • Varieret sovepositioner
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 60 År gammel
 • God rygvenlig madras!

  Fra Carina

  Jeg er bare så glad for madrassen, nu vågner jeg uden smerter om morgenen. Tak for det.

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 39 År gammel
 • Meget behagelig

  Fra Frederikke

  Jeg bruger en madras i mange timer dagligt, da jeg også bruger den i løbet af dagen for at se film, læse osv. Emma opfylder alle mine forventninger. Strukturen er ligesom den skal være, ikke for blød og ikke for hård.

  • Varieret sovepositioner
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 34 År gammel
 • Super god madras men problemer med levering

  Fra Rasmus

  Alt var perfekt på nær nogle problemer med tracking, som resulteret i en upraktisk levering. Men meget smart service!

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 29 År gammel
 • Godt valg

  Fra Jørgen

  Jeg hørte om denne madras fra en ven fra Tyskland. Jeg besluttede at bestille madrassen, og nu fortryder jeg ikke. Jeg synes, den er lidt for blød, men generelt nyder jeg virkelig at sove på den.

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 49 År gammel
 • Anmeldelse

  Fra Henriette

  I begyndelsen var jeg tilbageholdende. Jeg har aldrig købt en madras online. Men jeg fandt ud af, at dette 100 nætters prøve uden risiko. Så jeg bestilte emma og nu er jeg en glad ejer af en perfekt madras. Vær ikke bange for at du ikke kan røre ved den før du bestiller, denne madras er virkelig fantastisk og så behagelig!

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Med partner
  • 54 År gammel
 • anmeldelse

  Fra Mette

  Det var meget nemt at købe og med lerveringen! Kom i en box, jeg elsker udpakning delen, meget let at udfolde. Nu er jeg på min tiende nat ... hidtil har det været godt. ikke for blød ikke for hård.

  • Sover på siden
  • 6 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 58 År gammel
 • Anbefaling

  Fra Amir

  Denne madras er virkelig behagelig og værd at pengene, vil meget gerne anbefale Emma!

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 32 År gammel
 • I orden

  Fra Michael

  Jeg lavede en stor undersøgelse for at finde den rigtige madras til mig. Til sidst fandt jeg emma og jeg læste om at være den bedste madras i nogle lande. Jeg besluttede at tjekke det og jeg er slet ikke skuffet. Madrassen er ikke bedst uden en grund! Stærkt anbefale til alle.

  • Sover på ryggen
  • 6 Sover antal timer per nat
  • Alene
  • 38 År gammel
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: