Emma Madras - Bedst i Test
Europas bedste madras til din seng!

Læs mere om madrassens test resultater her.

Til madrassen Emma Madras
note des clients

Prisvinder over hele Europa

Certification OEKO TEX standard 100

Textiler af højeste kvalitet

40 000 matelas vendus

Over 200.000 solgte madrasser

Vores madras - Mangfoldig testvinder i Europa!

En kombination af support og komfort giver bedst i test

Emma Madras er tilgængelig i 13 europæiske lande og er allerede blevet tildelt forskellige priser af uafhængige organisationer i 7 lande – priser både for kvalitet og for kundevilkår. Og vi er stolte af det! I Holland er Emma madrassen blevet belønnet flere gange af den bedste forbrugerforeningstest. Emma er også vinder i Italien, England, Portugal, Belgien, Frankrig og Spanien. Hvordan svarer man på spørgsmålet om hvilken madras der er bedst?

Læs mere

Sov bedre med Emma Madras

En skummadras som tilbyder komfort og support

Emma’s vision er at tilbyde dig en madras, så du kan få den bedst mulige søvn i din egen seng. Vi har kombineret markedets bedste materialer til at skabe den perfekte madras. Emma Madrassen er velegnet til alle kropstyper, passer til alle senge og kræver ikke nødvendigvis en topmadras. Men hvis du foretrækker en hårdere eller blødere madras, kan du også supplere madrassen med Emma Topmadras. Derudover kan du kombinere madrassen med en boxmadras for at skabe den ultimative seng.

Udforsk madrassen
Skummadras med tre specielle lag - Airgocell, memory foam og koldskum
Madrasser og senge med åbent køb: risikofri prøvperiode i 100 nætter 100-nætters prøveperiode

10 minutter er ikke længe nok når man skal vægle en ny madras, så derfor lader vi dig prøve madrassen i dit eget soveværelse i helt op til 100 nætter – risikofrit.
Læs mere

Alle madrasser har 10 års garanti 10 års garanti

Vi er så selvsikre på at Emma er af den højeste kvalitet, at vi tilbyder 10 års garanti på madrassens stabilitet og holdbarhed.
Garanteret god madras!

Fri fragt på alle produkter Fri fragt og retur

Vi sender alt gratis, hele vejen til din dør. I tilfælde af, at du ikke er tilfreds, skal du blot kontakte vores kundeservice så vi kan arrangere gratis afhendelse af din madras. Og du bliver selvfølgelig fuldt refunderet!
Hvordan fungerer det?

Nyd en god nats søvn
Vælg Emma til dit soveværelse!

Til madrassen
 
Soveværelset bliver komplet med Emma madras

Emma Madras - én madras, der passer til alle.

Vi fokuserer på at tilbyde en madras, der giver individuel komfort til alle kropstyper og sovestil. Derudover er vores mantra, at gøre det nemt og sikkert at købe madrassen og Emma’s øvrige produkter gennem vores online butik. Du kan nyde 100 nætters åbent køb, så du kan teste dine proukter i fred og ro i dit eget soveværelse.

Sov godt med den bedste madras i Europa.

Emma kombinerer de bedste materialer på markedet for at skabe den ideelle madras, der opfylder dine behov. Dette har resulteret i, at Emma Madrassen allerede er blevet tildelt priser i 7 lande i Europa. Vi tilbyder en række produkter, så du kan få den bedste søvn, og vi udvikler stadig vores produkter, så du kan sove endnu bedre. Skift din gamle boxmadras til vores elskede madras, kombinér madrassen med en boxmadras for at skabe den ultimative seng.

 
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at vi benytter cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores website.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her

OK